Mark Webber kehottaa painiketta sekä muita F1 -tähtiä ajattelemaan kestävyyskilpailua


Mark Webber on jälleen ehdottanut Jenson -painiketta ja muiden F1 -autoilijoiden on ajateltava siirtymistä urheiluautokilpailuihin maailman kestävyysmestaruuskisoissa.
Entisen maailmanmestarin tulevaisuus McLarenissa ei todennäköisesti ole ratkaistu ensi viikon kauden päättymiseen Abu Dhabi GP: hen. Webberin lisäksi, joka on Bahrainissa tänä viikonloppuna Porsche -kilpa -kilpailuun WEC: n LMP1 -luokassa, on puhunut autosta paljastamaan siitä, miksi britti voi miettiä liikkeellä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Hienoimmat radan päiväautot
Kysyttäessä tarkalleen, kuinka monta kertaa hän on puhunut Buttonin löytämiseksi, Webber vastasi: ”Se on ollut kiehtovaa – F1 -autoilijoita on puhunut paljon. Ne ovat hiukan tyytymättömiä sinne, missä se [F1] on samoin kuin paljon monia palkattuja autoilijoita verkossa, mikä tekee kaikesta hieman erilaisen. Jos haluat saada testin F1 -ajoneuvoon, vaadit 400 000 euroa yhdeksi päiväksi. ”
Kun tutkittiin, haluaisiko hän paljon enemmän F1 -tähtiä noudattaakseen polkua, jonka hän kulkee Red Bullista urheiluautoihin, Webber hymyili: ”Olisi hienoa lisätä ystäviä, jotka minulla on täällä, samoin kuin vähän siellä on vähän Kuitenkin tulossa, katsotaanpa. “F1 on edelleen ilmiömäinen urheilulaji, mutta se ei ole tällä hetkellä korkeudessa syvyyden ja korkean laadun suhteen kaikkialla.” Webber jatkoi kuvailua, miksi kytkin auttoi häntä – samoin kuin voisi toimia muiden hyväksi.
“Minulle viehätys keskittyy paljon enemmän kilpailuun, vähemmän keskitytään radan ulkopuolelle”, hän painotti. ”Hyväksyn, kun olin 22 -vuotias Kun tulet hiukan paljon enemmän hämärästä, sinun on hyväksyttävä se [kytkin tarkennuksessa]. Jenson? Varmasti se on hänen päätöksensä päivän päätteeksi, koska se oli minun. ”38: lla, joka liittyy 40: een, tämä on parasta itselleni. On kuitenkin joitain kiehtovia ikäryhmiä, jotka katsovat tätä nyt. ”
Keinottelut Buttonin tulevaisuudesta nousi, kun Webber tweettoi häntä aiemmin tällä viikolla: “@JensonButton Matey osoitti vain Sportscar -sopimusta ja jatkaa sitä.”

Ja twiittiä noudattaneesta furoorista hän vitsaili: “On huomattavaa, mitä voit tehdä, kun olet wc: ssä!”
Uskotko, että paljon enemmän F1 -autoilijoiden on siirryttävä maailman kestävyysmestaruuskilpailuihin? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *