Electric Dacia on mahdollisuus, valtioiden johtajan


sähköautot ja kuorma -autot ovat kasvaneet suosiossa niin, että jopa budjettisuunnitelma tuotemerkki Dacia tarjoaa lopulta yhden.
Se on Renault-Nissan-managerin Carlos Ghosnin ennuste, joka näkee EV-markkinoiden huomattavan kasvun.
• Dacia -uutiset ja arvostelut
“Kun tähän on valmis kysyntä, olemme siellä”, Ghosn lupasi. ”Autamme tietysti kysyntää vähentämällä sähköautojen ja kuorma -autojen kustannuksia sekä allekirjoittamalla sopimuksia kaupunkien kanssa ympäri maailmaa sähköautoille.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

”Kun kaupungit saavat latausasemia, paljon enemmän ihmisiä tulee, samoin kuin ohjelmaan, myös autojen ja kuorma -autojen kustannukset laskevat. Joten mikään ei kiistä tulevaisuudessa sähköisiä dacia -autoja ja kuorma -autoa. Päivä, jolloin on kysyntää, tietysti pystymme luomaan sen. ”
Ghosn uskoo, että VW: n ja BMW: n saapuminen sähköautoille ja kuorma -autojen markkinoille voivat olla vain hieno asia sekä Renaultille että Nissanille, koska se herättää kiinnostusta, parantaa tiloja ja parantaa myyntiä.
”Merkitse sanani, ajan myötä ne kaikki tulevat siihen. Et voi jatkaa menestymistä näillä markkinoilla ilman sähköautoja ja kuorma-autoja sekä plug-in-hybridejä ”, Ghosn totesi. ”Kyllä, olen nouseva sähköautoista. Vuonna 2020 näillä markkinoilla [Eurooppa] uskon, että 10 prosenttia markkinoista on sähköautoja. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *