Jaguar Land Rover johtamaan Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajia autoja ja kuorma -autokokeita


Jaguar Land Rover ja Ford johtavat menetelmää kuljettamattomissa autoissa ja kuorma -autotestauksissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ensi vuoden tammikuusta.
Kaksi valmistajaa yhdessä Coventry Councilin, Milton Keynesin neuvoston, Oxfordin yliopiston, Cambridgen yliopiston, avoimen yliopiston, AXA -vakuutusturvan ja muiden liiketoiminnan kanssa ovat osa konsortiota (nimeltään Yhdistyneen kuningaskunnan Autodrive), joka on voittanut hallituksen voittanut 10 miljoonaa puntaa ‘esittely kuljettajattomat autot’ -kilpailu.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tämä näkee puoliautonomisen lajikkeen, joka on tarkistettu aidoilla maailmanolosuhteilla Coventryn ja Milton Keynesin ympärillä olevilla teillä, vaikka Yhdistyneen kuningaskunnan Autodrive on todennut, että tavoite ei ole täydellinen autonomia, mutta matkustaja-autot ja kuorma-auto, joka kykenee olemaan itsenäinen osa ajasta.
• Mitä tahansa vaadit ymmärtämään kuljettajattomia autoja
Ryhmä kehittyy myös ja tutkii jalankulkijoiden tiloja luotuja kevyitä itse ajavia palkoja. Jaguar Land Roverin tutkijat auttavat sitten perustamaan ihmisen valmistajan käyttöliittymän (HMI) menetelmän ja johtamaan näiden tekniikoiden reaalimaailman tutkimuksia näissä palkoissa.
Ryhmä tuo esiin myös useita toteutettavuustutkimuksia, jotta saadaan tietoa autovalmistajille, kaupunkeille, teollisuusoperaattoreille, lainsäätäjille sekä vakuutuksenantajille oikeudellisen kehyksen laatimiseksi autonomisen liikkuvuuden käyttöönotolle.
• Syksyn lausunto 2014
Tim Armitage, Yhdistyneen kuningaskunnan Autodrive-työjohtaja, ARUP, sanoi: “Yhdistyneen kuningaskunnan Autodrive-konsortio yhdistää maailmanluokan pätevyyden, joka auttaa Yhdistyneen kuningaskunnan asettamista itseään edistymisen johtajana sekä itsenäisten ajotekniikoiden käyttöönotossa.”
Tutkimuksen ja tekniikan johtaja Jaguar Land Rover, tohtori Wolfgang Epple sanoi: ”Kuljettajien autojen tehokkaaseen esittämiseksi vaadimme todella keskittyä kuljettajaan sekä jalankulkijoiden ja muiden tienkäyttäjien lisäksi.
“Joten tutkimme HMI: tä autoissa ja kuorma-autoissa sekä itse ajavia palkoja varmistaaksemme, että kaikki tien yksilöt ymmärtävät, hyväksyvät sekä tuet näitä uusia ja mielenkiintoisia tekniikoita. Vaaditaan antaa kaikille luottamusta, että autot ja autot ja autot ja autot Kuorma -auto tai pod ajavat bittiä tai ilman ihmisen panosta on turvallinen, elinkelpoinen ja tyydyttävä kokemus. ”
Oletko ilo nähdä itse ajavia autoja ja kuorma-autoja Ison-Britannian teillä? Ymmärrämme ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *