‘EU: sta tai pois: se ei tee mitään merkitystä autoilijoille’


Se olisi voinut olla upea asia, tämä kansanäänestys. Mutta sitten he, hallitsevat poliitikot, kääntyivät rumaksi ja sabotoivat sitä.
Äänestyksen tulisi olla noin yksi asia: pysyäkö naimisissa EU: n kanssa vai erotellaan se. Sen sijaan prosessi on kaapattu ja väärinkäytetty. Äänestyksessä poistumisesta vai jäämisestä, valitsemme tehokkaasti myös jäljennöksen jälkeisen pääministerin. Voitto Ree -leirille ja David Cameron pitää työpaikkansa. voitto loma -kampanjalle ja Boris Johnson saa keikan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

EU: n jäsenyyttä koskeva kansanäänestys on mennyt upeasta poliittisesti surkeaan, kun se syöksyy Dave vs. Boris -taisteluun torien johtajuudesta … ja Iso -Britanniasta. Monet äänestäjät (mukaan lukien minä) eivät halua osaa tästä.
• sisään tai ulos? Mitä EU: n kansanäänestys tarkoittaa autoilijoille?
Mutta voit olla varma, että onko seuraava pääministeri Boris vai Dave ja olemme sisään tai ulkona, Ison -Britannian 50 miljoonan auton kuljettajan ja matkustajan elämä pysyy suurelta osin ennallaan. BMW-, Mercedes- ja VW -imperiumit varmistavat, että nautimme edelleen huomattavista autojen toimituksista mannermaisesta Euroopasta. Jos ei, osta brittiläinen, aasialainen tai pohjoisamerikkalainen. Mikä on ongelma?
Autojen, polttoaineiden, huolto-, vakuutus jne. Tuottoisa verotus pysyy täällä liiallisena, ja ajoneuvojen pysäköintimaksut ovat edelleen maan korkeimpien joukossa. Tiemaksutiet/ruuhkien lataus kasvaa. ja koska Britanniassa on huolestuttavaa väestötiheyden huolestuttavaa ongelmaa, tiet, autopuistot ja jalkakäytävät, ruuhkat pahenevat. Taattu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *