Puoli miljoonan kuljettajan kohtaamiseen yrityksen autoverokiinnitteen


puolen miljoonan kuljettajan joukossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa voi kohdata korkeammat laskut, koska hallitus aikoo sulkea yrityksen autoverokivi.
HM -tulot ja tullit (HMRC) on ehdottanut palkkauhrijärjestelmien verouudistuksia, joiden avulla työntekijät voivat vähentää vuosittaisia ​​palkkoja autojen, kuten autojen, hyväksi.
Järjestelmät ovat kasvaneet kolmanneksella viimeisen viiden vuoden aikana osittain johtuen hallituksen anteliaiden verohelpotusten vuoksi matalapäästöautoista.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Järjestelmä on hyödyllinen työntekijöille, koska he maksavat vähemmän veroja autosta kuin heidän palkastaan. Työnantajat hyötyvät myös maksamalla vähemmän kansallisista vakuutusmaksuista.
• Yrityksen autoveroopas 2016: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
Uusi kuuleminen pyrkii kääntämään trendin sulkemalla verokuilu ja nostamalla miljoonia paljon enemmän HMRC: lle. Verokorotukset eivät vaikuta muihin luontoissuorituksellisiin paketteihin, kuten sairausvakuutukseen, vuosilomaan tai kiertotyöhön, ja ne on pääasiassa suunnattu arvokkaisiin etuihin, kuten yritysautoihin.
Tarkastusyhtiö Deloitte arvioi, että puolet miljoonasta Yhdistyneen kuningaskunnan autojen kuljettajista, jotka ovat vaihtaneet osan palkastaan ​​yrityksen autolle tai saaneet yrityksen autojen sijasta, että uusi laki voi vaikuttaa, jättäen ne tuhansien puntien ulkopuolelle. tasku vuodessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *