Uusi Hyundai Tucson, joka saa 48 V: n lievää hybriditekniikkaa


, joka paljastettiin ensin vuoden 2018 New Yorkin autonäyttelyssä. Facelifted Hyundai Tucson -maastoauto on tarkoitus käyttää 48 V: n mieto-hybridi-dieselvoiman avulla, kun se käynnistetään kesällä. 48 V: n tekniikan käyttö on ensimmäinen tuotemerkille, joka väittää, että se minimoi polttoaineenkulutuksen ja hiilidioksidipäästöt jopa 7 prosentilla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Aluksi vain tehokkain 183 hevosvoiman 2,0 litran Tucson-dieselmoottori (joka sisältää myös vakiona neliveto) 48 V: n sähköistyessä. Mutta autoilijat voivat valita joko 6-nopeuksisen käsikirjan tai Hyundaiin uuden 8-nopeuden automaattisen. Käytetty sähkömoottori on ”lievä hybridi-aloitusgeneraattori”, joka voi tuottaa jopa 12 kW lisätehoa, kun taas akku on 0,44 kWh-litium-ioniyksikkö.
• Myynnin parhaat 4×4 ja maastoautot
Vaikka hybridijärjestelmä on tällä hetkellä rajoitettu yhteen moottoriin, Hyundai on todennut, että vuoden 2019 alkuun mennessä 48 V: n mieto-hybriditekniikka on saatavana Tucson-malleilla, jotka on varustettu uudella Smart Stream 1,6-litran dieselillä.
Uusi 2018 Hyundai Tuscon -suunnittelumuutokset
Alkaen edessä olevista muutoksista löydät täysimittaiset ajovalot, uudelleen suunniteltu puskurin ja liukulevyn sekä Hyundaiin tutun asteikon säleikön. Takaosa saa uusia häntävaloja, samoin kuin uuden puskurin ja pakokaasun idean-antaen Tucsonille tuoreemman ilmeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *