KIA UK: n pomo Bemoans -yhtiöiden latausinvestointien puute ja varoittaa ‘Blackpotes’


, Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen on tuettava yksityisiä investointeja maan veloittavan infrastruktuurin, jos sen tarkoituksena on välttää verkoston “Blackpotes”, pomo, pomo, pomo Kia UK on ehdottanut.
Korean tuotemerkki, joka oli Ison -Britannian toiseksi suurin puhdas -EV -tuotemerkki vuoden 2021 ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, vain Teslan jälkeen, on käynnistämässä uuden lippulaiva EV6 -mallin – ensimmäinen seitsemästä uudesta räätälöitystä EV: stä, joka saapuu nyt ja 2026: n välillä 2026 KIA UK: n toimitusjohtaja Paul Philpott kertoi Automobile Expressille, että varausinfrastruktuurin yksityisten investointien tuki on nyt ”kriittinen”, kun Yhdistyneen kuningaskunnan automarkkinat siirtyvät kohti puhtaan palanomaisten moottorien myynnin kieltämistä tämän vuosikymmenen lopussa.

Koti -sähköautolaturit: Kuinka valita seinälaatikko ja pyydä se asentamaan

“Sen täytyy tapahtua”, Philpott sanoi. ”Olemme vain kahdeksan ja puolen vuoden päässä siitä kiellosta nyt. Kyllä, 90 prosenttia latauksesta tapahtuu edelleen kotona ja työpaikalla, mutta se muuttuu. Meidän on oltava varmoja, että verkon leviäminen on tarpeeksi, ja hallituksen on otettava siihen yksityinen teollisuus.
Mainos – viesti jatkuu alla

”Kaikki on erittäin hyvin, että M6: n ja M1: n laturiklusterit, mutta entä ihmiset, jotka haluavat saada ja ajaa EV: tä Pohjois -Walesissa? Yksityiset palvelut pyrkivät aina investoimaan sinne, missä ihmiset ovat, ja palautus on; Hallituksen tukea tarvitaan sen varmistamiseksi, että meillä on tarpeeksi latureita ja tavaratilojen tiellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. ”
Puhdas sähköautot koostuivat paljon yli 14 prosenttia Kian Ison-Britannian myynnistä vuoden 2021. ensimmäisen kuuden kuukauden aikana. Philpott kertoi odottavansa tämän suuntauksen jatkuvan, ja sitä vauhditti paljon yli 10 000 kiinnostusta EV6: een (jonka hintahinta alkaa hieman yli 40 000 puntaa) ja yli 1000 tilausta itse autolle, melkein kokonaan ostajilta, jotka eivät ole nähneet autoa.
Missä luulet Ison -Britannian sähköautojen latausinfrastruktuurin olevan, kun uusien jääautojen 2030 kielto tulee ympäri? Kerro meille kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *