Uusi BMW 7 -sarja SPIDED


Nämä ovat ensimmäiset kuvat kaikesta uudesta BMW 7 -sarjan sedanista. Täysin uusi malli ei ole tarkoitus julkaista vasta vuonna 2015, mutta nämä kuvat osoittavat Aheavily Dispaged Prototypes Wintertime -testauksen Ruotsissa.
Lippulaiva salonki, joka on suunniteltu kilpailemaan aivan uuteen Mercedes-S-luokkaan, joka on asetettu julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna, se oli testattu sähköisten stabiilisuusjärjestelmien sekä lämmitys- ja tuuletusjärjestelmien kirjaamiseksi.
Mainos – viesti jatkuu alla

Vaikka tämä esituotanto-testimuli naamioitiin B-pylväästä taaksepäin, profiilin muoto on hyvin samanlainen kuin nykyinen malli-mutta takapyörän kaarien ylimääräinen suojaverho ja etupuskurin poikki viittaa siihen, että tyylikäs muotoilu on piilotettu alle.
Takana pienempi takanäyttö ja kapeampi saappa viittaavat molemmat paljon kapenevaan muotoiluun kuin lähtevä malli ja jos katsot tarkkaan joukko kaksoisjuhlia, voidaan myös selvästi nähdä, että tämä auto voi olla paljon tehokkaampi suora kuusi tai V8-käyttöinen versio.
Uuden 7-sarjan on oltava huomattavan kevyempi kuin sen korvaava auto, ja on myös huhuja, että plug-in-hybridi-versiota kehitetään tarkistetun tehokkaiden turboahdettujen bensiinien ja dieselien kanssa, joiden on autettava sitä ottamaan kilpailijoita Toyotalta ja Audiilta .
Kuten Mercedes, 7 -sarja on tekninen esittely, joten odota erilaisia ​​edistyneitä ominaisuuksia, mukaan lukien jonkinlainen itsenäinen ajaminen, paljon edistyneempi versio nykyisestä IDRIVE -viihdejärjestelmästä, mutta paljon enemmän yksityiskohtia tulee todennäköisesti lähempänä virallista käynnistämistä Vuoden 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *