Uusi 2022 Citroen C5 Aircross FaceLift myynnissä 25 515 puntaa


. Kasvotutkimus Citroen C5 Aircross on ostettava Yhdistyneessä kuningaskunnassa nyt, hinnat alkavat 25 515 puntaa. Päivitetty maastoauto sisältää sarjan muutoksista sisältä ja ulkoa, jotka on kehitetty saamaan auton vetoamaan paljon korkeampaan yleisöön.
Ostajilla on valittu kolme eritelyä, nimeltään Sense Plus, Shine ja C-sarjan painos. Edullisin versio on vakiona 18 tuuman kevytmetallivanteilla, sähköisesti taitettavalla ovipeilillä, etu- ja taka- ja takaosan antureilla, avaimeton GO ja kääntyvä kamera.

10 parasta maastoautoa 2022 ostamiseksi

Keskitason C5 Aircross Shine on hinnoiteltu 26 665 puntaa. Päivityksiä Sense Plus -malliin kuuluvat Alcantara -verhoilu, musta sisustuslevypaketti ja laaja valikoima turvallisuustekniikkaa, joka lisää mukautuvaa vakionopeussäädintä ja aktiivista turvallisuusjarrutusta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Shine-koriste on myös Citroenin edistyneiden mukavuusistuimien lähtökohta. Ne on kehitetty pitämään etumatkustajat mukavina pidemmillä matkoilla ja käyttämään paksumpaa vaahtoa kuin maastoautojen vakiotuoleja. Myös lämmitys- ja hierontatoiminnot voidaan valita.
15

Citroenin valikoima C-sarjan painos rakentuu tähän määritelmään kaksisävyisellä maalityöllä, anodisoidulla pronssilla ulkopintaverhoilulla, panoraamalasikattoikkuna, langaton latauslevy ja handsfree-sähköinen aukko takaluukku. Lippulaivan hinnat alkavat 29 105 puntaa.
Uusi 2022 Citroen C5 Aircross: Facelift -päivitykset
Citroen on antanut uudelle C5 Aircrossille täysin uudet kasvot vaihtamalla joitain vanhan auton käyriä paljon enemmän ”jäsenneltyjä” linjoja, mikä auttaa antamaan maastoautolle paljon vaikuttavamman ilmeen. Yrityksen mukaan muutokset ovat inspiroineet tulevasta C5 X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *