Mercedes-AMG ryhmittelee Palace Skatboards for Art -autojen


Mercedes-AMG .
Kokoelma tulee sen jälkeen, kun Palace loi Mercedes-AMG-joukkueen HRT GT3 -kilpailuautolle, joka kilpaili viime vuoden Nürburgring 24 tunnissa.

Uusi 2022 Mercedes Eqs -maastoauto kiusasi ja sisustettiin

Mercedes-AMG A 45 s: stä alkaen Palace Inspired Hot Hatch saa ‘Tiger London’ -suunnittelun, joka kunnioittaa vilkasta ja monipuolista räätälöityjä autopaikkoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1960-luvulla, 1970- ja 1980-luvuilla.
Mainos – Post jatkuu alla

Uudelle Mercedes-AMG SL 63: lle on annettu samanlainen makeover ‘Sunset La’ -maalilla, jonka väitetään edustaa ‘ikuista kalifornialaisen kesän’.
GT 4-Door 63 saa myös mittatilaustyönä valmistetun suunnittelun, jossa on ‘Neon Fade New York’ -värimaailma, joka muuttuu mustasta auton edessä keltaiseksi.
6

Kokoelman täydentää G 63 ‘Space Horse Tokyo’ kuvaamalla hevosta, joka galopoi sivulla avaruuden läpi Japanin anime -kulttuurin tunnustamisena.
Räätälöinti ei lopu ulkopuolelta, koska sisätilat saavat erityisiä istuimen verhoilun värejä ja ovipaneeleja sekä yksilöllisesti luotuja lattiamattoja, pään rajoituksia, AHANDREST, jossa on kohokuvioitu logo ja LED -lätäkkövalot.
Katso nykyiset Mercedes -uutiset ja arvostelut täältä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *