Tallenna Buick Grand National! V6 Buickin tarina, joka voisi tupakoida Ferrari.


Joissakin tapauksissa autojen ja kuorma-legenda aikaan Copart pihalla. Tämä on tarina yhdestä niistä.

Tämä on vuoden 1987 Buick Regal Grand National, jota kutsutaan tyypillisesti Darth Vaderin autoksi. Se on legendaarinen sen kaikkiin mustan muotoiluun ja turbon mukaan 231 CI V6 Engine Cranking Out 235 hevosvoimaa ja 330 puntaa vääntömomenttia. Vertailun vuoksi V8 Camaro tuo vuonna 190 hevosvoimaa. Grand Nationalin nolla-to-60 oli kosketus kuusi sekuntia, ja se voisi tehdä neljänneksen kilometrin noin 13. Tätä varten tämä auto voisi tupakoida Mustangs, Camaros ja jopa joitakin Ferrarisia ja lamborginis.

1987 oli viimeinen vuosi näitä malleja tehtiin, kuten Buick oli siirrytään neliovinen, etuvetoinen alusta. Viime vuonna he lisäsivät välijäähdyttimen ja muutamia muita muutoksia, jotka tekivät viimeisen Hurren of Grand kansan, puhuvat vielä. He jopa tekivät erittäin leikkauksen nimeltä GNX tai Grand National -kokeet, joka päätyi olevan kerättävä klassikko, kun se oli uusi. Vain 547 tehtiin ja menivät muutamiin maan huippukauppaan. Mukautukset sisälsivät paljon enemmän hevosvoimaa, vääntömomenttia ja jousitusparannuksia jopa paljon enemmän lihasautosta.

Kuinka hämmästyttävä on Buick Grand National Coupe? No, se mainostettiin George Thorogodilla ja hävittäjien klassisella “huonoksi luulle.”

Grand National sai nimensä NASCAR-mestaruuden nimestä ennen nimeämisoikeuksia myytiin. Se palveli vauhdin autona, ja aikaisemmat versiot jopa voittivat useita vuosia peräkkäin.

Tämä tarvitsee jonkin verran takapään työtä, mutta tämä on legendaarinen klassinen, joka ansaitsee muistaa ja palauttaa. Haluamme tietää loput tarinansa. Jos ostat tämän auton ja palauta sen asianmukaiseen viileyteen, kerro meille.

Tämä voi myös olla loistava lähtökohta, joka koskee käynnissä olevaa 8. vuosittaista Clart Rebuild Challenge.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *