Uusi 2019 Mercedes GLS: Seitsemänpaikkainen maastoauto vakoi talvikauden testausta


Mercedesin seitsemänpaikkainen GLS, ovat löytäneet valokuvaajamme, jotka ovat napsauttaneet prototyyppejä tulevasta ylellisestä maastoautosta, joka johtaa talvikauden kehitystestejä ennen odotettua lanseerausta 2019.
Uusi seitsemänpaikkainen on tarkoitus kilpailla tulevien BMW X7: n ja Audi Q8: n sekä vakiintuneen Range Roverin kanssa. GLS on yksi lukuisista uusista maastoautoista, joita Mercedes työskentelee parhaillaan; Uusi GLA-, GLE- ja G-luokan sukupolvi sekä uusi Maybach-maastoauto ovat tällä hetkellä putkilinjassa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat maastoautot myynnissä 2017
Nämä vakoojavalokuvat osoittavat, että olemme vielä kaukana nähdessään Mercedesin suunnittelun seuraavan sukupolven GLS: n mielessä, ja ottaen huomioon, että yrityksen on vielä aloitettava tuore maastoauton käyttöönotto, on mahdollista, että uuden sukupolven suunnittelukieli on mahdollista, että uuden sukupolven suunnittelukieli otetaan käyttöön aluksella.
27
Adsclose -mainoksestamme

Muulin kokonaismuodosta voidaan kuitenkin nähdä, että nykyisen sukupolven auton boxy -profiili – joka on otettu käyttöön vuonna 2012, ja koska kasvojen korotettu ja GLS: n nimi vuoden 2015 lopulla – ojennetaan sileämmän ilmeen hyväksi hiukan Paljon enemmän rakish -profiilia kohti takaosaa.
Kaksi erilaista kesä- ja talvikauden testimulien sarjaa osoittavat, että molemmilla naamioituilla GLS: llä on sama muoto. Talvikauden testimuulissa on kaksi erilaista pyöräjoukkoa, kun taas kattojärjestelmä on maalattu valkoiseksi. Kesä GLS -muulissa on tummempi kattojärjestelmä, jolla on sama pyörän muotoilu kaikille neljälle pyörälle.
Auton sijainti Mercedesin maastoautoalueella lippulaiva viittaa kuitenkin S-luokan vertailuihin, ja odotamme, että tämä uusi auto ottaa monet Mercedesin ylellisyys limusiinin äskettäin varustetussa versiossa.
Uusia moottoreita voitaisiin jakaa myös S-luokan kanssa, koska GLS näyttää todennäköiseltä ehdokkaalta hyötyä yrityksen tulevasta tuoreesta kuuden sylinterisen bensiinin ja dieselyksiköistä. Entinen tukee 48 V: n sähköistämistä sähköllä turboahtimella ja ‘integroidulla aloitettua laturi ”-järjestelmää, jota käytetään energian talteenottoon ja joka voi tarjota palamisen moottorin ylimääräisellä sähkökorotuksella. V8 Biturbo -käyttöinen AMG -vaihtoehto ilmestyy myöhemmin seuraavan GLS: n elinkaaren aikana.

Ihon alla se voisi kuitenkin olla paljon enemmän yhteistä seuraavan sukupolven GLE: n kanssa, joka on määrä vuonna 2018, hyödyntämällä Mercedesin MHA-alusta-uusi maastoautoille omistettu modulaarinen arkkitehtuuri.
Mitä teet seuraavan sukupolven Mercedes GLS: stä? Kerro ajatuksesi kommentteihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *