Uudet 2020 Jaguar I-Pace -päivitykset lisäävät nopeampaa latausta ja lisää tekniikkaa


Tämä on päivitetty Jaguar I-Pace, joka on päivitetty vuoden 2021 suunnitteluvuodelle ja suunniteltu auttamaan palkittuja sähköisiä crossoveria pysymään ajan tasalla PREMIUM EV -markkinoiden nopea kehitys.
Itävallan rakentama muotoilu-joka oli Auto Expressin vuoden ajoneuvo vuonna 2018-ei saa merkittäviä muutoksia ydinlaitteistoonsa, mukaan lukien sen akku ja sähkömoottorit-jaguarin insinöörit ovat kuitenkin muuttaneet muutamia sen latausinnovaatioita ja sekä Esitteli uusia muotoiluominaisuuksia uudistetun viihdejärjestelmän lisäksi.

Top 10 pisin lajike sähköajoneuvot 2022

Sellaisenaan I-Pacen voima ja suorituskykyluvut pysyvät ennallaan. Siinä on kaksoottorikokoinen kokoonpano, joka luo 396 hevosvoimaa ja 696 nm vääntömomentti-riittävä tarjoamaan alle viiden sekunnin ajan 0-62 mph. 90 kWh -akku luo ennustetun alueen, 292 mailin tiukempaan WLTP -testiin – vaikka se noudattaa tätä arviointia, liiketoiminta julkaisi viime vuoden lopulla päivityksen, jonka takuus on venyttävän lukua jopa 12 mailia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

I-PACE kuitenkin saa nyt kolmivaiheisen vaihtovirta-latauksen, jonka avulla 11 kW: n talon laturi voi lisätä 33 mailia lajiketta tunnissa-kolmannen voiton enimmäismäärän yli, joka oli saavutettavissa käyttämällä vanhaa kaksivaiheista vaihtovirtajärjestelmää hyödyntämällä .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *