Uusi Ford Mustang California Special, joka paljastettiin retro -tyylillä


, Ford Mustang Range on uusi jäsen. Mustang California Special on nimitys, joka voidaan jäljittää 1960 -luvulle, mutta se ei ole toistaiseksi esiintynyt Euroopassa.
Uusin auto, jolla on nimen, perustuu nykyiseen Mustang GT -vaihtoehtoiseen. Se keskittyy kosmeettisiin muutoksiin, joihin ulkopuolelle kuuluu mustavalmis hunajakennon säleikkö, musta, punainen ja harmaa tarra raidat auton sivuilla ja selkeät 19 tuuman pyörät. Jälkimmäiset on viimeistelty ‘hiilihautossa’, joka vastaa sivuhameita, takahameita ja suurempaa etujakajaa. GT/CS -logot ilmestyvät runsaasti, siellä on synteettinen takaosan korkki ja vaihtoehtojen luettelossa on joitain takapuolen ilma -kauhoja.

Ford Mustang Mach 1 vs Ford Mustang Mach-E: Bensiini vs. sähköinen testi

Sisällä Ford on lisännyt harmaa mokkanahka ‘Miko’ (kierrätetystä polyesteristä valmistettu materiaali) istuimiin ja sisäovipaneeleihin. Siellä on ‘hiiliheks’ alumiini -koriste instrumenttiryhmälle, Mustang Kalifornian erityinen plakki ja GT/CS -logot, jotka on kohokuvioitu istuimille ja lattiamatoille.
15

Fordin synkronointi 3 infotainment -järjestelmä Apple CarPlay- ja Android-autoyhteysominaisuuksilla on vakiona, samoin kuin sarja kuljettajan tukitekniikoita, jotka sisältävät adaptiivisen vakionopeussäätimen kaista-apulla.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

5,0 litran luonnollisesti aiheuttama V8 on muuttumaton, tuottaen 444 hevosvoimaa ja 529 nm vääntömomenttia. Yhdistettynä tavanomaiseen kuuden nopeuden manuaaliseen vaihdelaatikkoon, tämä tekee 0–62 mph 4,8 sekunnin ajan. Valinnainen 10-nopeuksinen automaatti vähentää tämän 4,5 sekunniksi.
Kalifornian erikoista on saatavana yhdeksällä ulkovärillä, mukaan lukien Grabber Blue ja Cyber ​​Orange. Sen hinta on 52 105 puntaa, vain 650 puntaa paljon enemmän kuin tavallinen Mustang GT -vaihtoehto.
“Kalifornian erikoisosa on valtava osa Mustangin perinnöstä Amerikassa, ja se symboloi niin paljon siitä, mitä Mustang tarkoittaa: ajon ilo ja avoimen tien vapaus”, sanoi Ford Euroopan Mustangin pääohjelmainsinööri Matthias Tonn, lisäämällä,, lisäämällä, lisäämällä,, lisäämällä,, lisäämällä, lisäämällä,, lisäämällä, lisäämällä,, lisäämällä, lisäämällä, lisäämällä, lisäämällä, lisäämällä “Nämä ihanteet resonoivat yhtä voimakkaasti ajo -harrastajien kanssa Euroopassa, joten on aika, että täällä asiakkaat saivat kokea erillisen Kalifornian erityis sekoituksen tyyliä, suorituskykyä ja ajamista.”
Napsauta tätä saadaksesi laajan Ford Mustang -arvon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *