Uusi 2020 Kia Ceed Sportswagon -laajennushybridi tulee myyntiin


Uusi plug-in-hybridi Kia Ceed Sportswagon PHEV on nyt myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jonka hinta on 29 995 puntaa, ja toimitukset varmistetaan myöhemmin vuoden aikana.
Sillä on 1,6 litran nelisylinterinen bensiinimoottori sekä sähkömoottori, joka syöttää 8,9 kWh-litium-polymeerin akkupakkauksella. Järjestelmä luo integroidun 139 hevosvoiman ja 265 nm vääntömomentin tulosteen.

Paras plug-in-hybridit 2022

PHEV: n voimansiirto lähettää voiman etupyörille kuuden nopeuden kaksikytkimen automaattisen avulla, jolloin CEED Sportswagon voi kiihtyä 0–62 mph: stä 10,5 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 105 mph. Polttoainetalouden suhteen Kia julistaa 188,3mpg WLTP -sääntöjen mukaisesti, 33 g/km CO2.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kia julistaa CEED Sportwagon -sovelluksen, joka on täysin sähköinen valikoima kuin 29 mailia, ennen kuin bensiinimoottorin on askeltu sisään. Kun autot ja kuorma-autot kytketään kotimaan 3,3 kW tuntia.
8

CEED Sportswagon PHEV: tä tarjotaan yksinomaan Kian valikoiman ”3” -levytasolla, joka on yhtä yleinen 17-tuumaisilla kevytmetallivanteilla, automaattisilla LED-ajovalaisimilla, sadestuurilla tuulilasinpyyhkimillä, LED-päiväkäyttövaloilla, takaosassa sekä tietosuojalaisilla sekä Pari mattahopeakattokiskoja. Siinä on myös suljettu jäähdyttimen säleikkö, jota Kia States lisää aerodynamiikkaa.
Ostajat saavat myös kiinni yleisen turvallisuuden ja kuljettajan avustustekniikan, mukaan lukien kaistankäyttöapure, kaukovahti, kuljettajan kiinnostuksen varoitusjärjestelmä, vakionopeussäädin, nopeusrajoitin, Hill Being Aphes sekä eteenpäin törmäyksen välttäminenjärjestelmä.
Sisällä CEED Sportswagon PHEV sisältää kankaan sekä keinotehohanahkaistuinten verhoilun, nahkakatkaisun ohjauspyörän, kahden vyöhykkeen ilmastoinnin, automaattisen himmentävän takapeilin sekä uudelleenkonfiguroidun version Kian 10,25 tuuman infotainmentista Järjestelmä Standardina, joka tarjoaa tukea Apple CarPlay, Android Auto sekä Kian UVO -telematiikkajärjestelmä.
Jälkimmäinen ohjelmistosovelluspäivitys integroi erilaisia ​​uusia PHEV-erityisiä ominaisuuksia, kuten julkisen latauspisteen paikannin ja talon lataamisen maksujärjestelmä, jonka avulla omistajat voivat hyödyntää ruuhka-energiatarriffeja. Siinä on myös Kian uusi ”vain kuljettajan” lämmitys ja ilmastointitoiminto, joka on suunniteltu vähentämään akkujärjestelmien piirtämistä muuttamalla kaikki kuljettajan ilmanvaihtopuhaltimet.
Kaappulaitoskoko on 437 litraa, jossa on kaikki paikat paikoillaan, ja laajenee 1 506: een taittamalla takaistuimet alas. Plug-in-voimansiirron pakkausvaatimukset tarkoittavat, että nämä luvut putoavat 625 litrasta ja 1 694 litraa yrityksen Ford Focus Estate -kilpailijan ei-hybridiversioissa.

Mitä uuden Kia Ceed Sportwagon PHEV: n on voitettava? Nämä ovat parhaat plug-in-hybridi-autot ja kuorma-autot juuri nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *