Fiat 500L: n seitsemänpaikkainen


Fiat 500L MPV kasvaa kokonaiseksi uusien mallien perheeksi-ja Automobile Expressillä on kuvia sen tarkistamiseksi. Nämä ovat ensimmäiset kuvat uudesta seitsemänpaikkaisesta versiosta, johon meille annettiin pääsy yrityksen Torinon suunnittelustudiossa.
Se seuraa viisipaikkaista 500 litraa, ja se tulee myös myyntiin ensi vuoden alussa-mutta myös tyylikkäästä Nissan Juke-Rivalling -maastoautosta on suunnitelmia.
Mainos – viesti jatkuu alla

Seitsemän paikkaisella on sama 500-esque-muotoilu kuin tavanomaisella autolla ja sama akseliväli. Mutta se saa 20 cm: n pidemmän takaosan muodon kolmannen istuimen rivin, kuten kuvista näet.
“500L: stä tulee perhe ja fiat-tuotemerkki”, suunnittelujohtaja Roberto Giolito kertoi Automobile Expressille. ”Kaikki seitsemän istuimen istuimet ideat ja taittavat tasaiseksi. Tämä auto vetoaa eri markkinoille kuin viisipaikkainen. ”
Seitsemänpaikkainen vahvistaa, että Fiat laajentaa 500-alueen ulottuvuutta, aivan kuten Tiny on tehnyt malleja-maastoauton kaltaisilla malleilla. Viiden istuimen 500L korvaa hitaasti myyvän fiat-idean ja kilpailijoiden ajoneuvot, kuten Ford B-Max ja C-Max; Seitsemänpaikkainen korvaa multilla ja kohdistaa mallit, kuten Grand C-Max.
“Tarkastelimme 500 kartanon, kuten vanha Giardiniera, mutta se päätyi erittäin monimutkaiseen”, Giolito kertoi meille. ”Se olisi myös ollut hyvin pieni markkinarako, joten teimme päätöksen kehittää 500 litran sen kanssa.
“Seuraava askel on tehdä elämäntapa -ajoneuvo, jotain, jolla on paljon enemmän 4×4 -ilmettä.”
Fiat on jo tuottanut konseptiluonnoksia, jotka osoittavat 500 litran lisäävän, juke-kiertävän version, jolla on lisääntynyt ajokorkeus, suuremmat kevytmetallivanteet ja kattokiskot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *