Mini esittelee 25-vuotisjuhlan vaihtovelkakirjalainan


juhlimaan pientä vaihtovelkakirjalainaa kaksikymmentäviisi vuotta. British Business on ottanut käyttöön erikoispainosversion uusimmasta pudotuspohjastaan. Tuotetaan vain 300 esimerkkiä, joista jokainen hinta on 32 995 puntaa.
Viimeisimpien pienten Cooper S: n perusteella rajoitetun painos 25-vuotisjuhlan suunnittelussa on 192 hevosvoiman 1,6 litran nelisylinterinen moottori, joka ajaa sen 0–62 mph: stä 7,2 sekunnissa sekä huippunopeudella 143 km / h.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sisältä löydät kaikki huippuluokan suunnittelun ylellisyydet, mukaan lukien SAT-nav, ilmastohallinta sekä täyden nahkaisen sisustus, joka on valmis satelliittisarmaaksi, joka on erillinen pinta tapahtumamallille. Erillinen tähtivalon sininen ulkopinta, valkoiset peilikorkit, Union Jackin valmistusmateriaali kattojärjestelmä sekä kaksisävyinen 18 tuuman seokset ovat ulkonäön.
Aivan ensimmäinen Drop-Top Small ilmestyi jo vuonna 1993 ja perustui vuoden 1959 alkuperäiseen. Sitä muutti saksalainen valmentajanrakentaja Lamm Autohaus, samoin kuin vain kahdessa värissä: sinisellä tai punaisella. Konepellin alla oli 1,3 litran nelisylinterinen moottori. Vaikka tämä alkuperäinen pieni oli kaksinkertainen Cooper 1.3i: n kustannukseen, johon se perustui, Rover käsitteli tarjoavan kaikki 75 rakennettua.
Nykyinen pieni vaihtovelkakirjalaji otettiin käyttöön neljä vuotta sen jälkeen, kun BMW otti pienen tuotemerkin vuonna 2000. Brittiläinen yritys ilmoittaa, että viimeisin muotoilu on nyt parhaiten myydyin vaihtovelkakirjalaji Ison -Britannian markkinoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *