Aston Martin saa 150 miljoonan punnan sijoituspaketin


Aston Martinin tulevaisuus näyttää varmemmalta 150 miljoonan punnan injektiosta eurooppalaisen sijoitusryhmän InvestCial.
Viikkojen huhujen jälkeen Aston Martin on todennut, että Lontoossa toimiva InvestTinDustrial (joka oli juuri äskettäin osa ryhmää, joka tarjosi pyörävalmistaja Ducatille Audille) ottaa 37,5 prosentin osuuden liiketoiminnasta-oleskelu 62,5 prosenttia on hallussa Kuwaiti -sijoittajat, johtama sijoitus Dar.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Astonin puheenjohtaja David Richards sanoi: “InvestInTustian uusi sijoitus osoittaa ja ylläpitää Aston Martinin ainutlaatuista ympäristöä teollisuudessa. Tämän kumppanuuden ja sijoitus DAR: n jatkuvan sitoutumisen avulla odotamme eteenpäin yhteistyötä osakkeenomistajien kanssa, kuten ymmärrämme Visiomme ja mielenkiintoiset tulevaisuudensuunnitelmat. ”
Tarjous antaa Astonille kyntää puoli miljardia puntaa kaivattujen uusien mallien etenemiseen-viimeaikaiset luvut ovat osoittaneet myynnin vähentyneen 20 prosentilla.
Aston on juuri äskettäin ottanut käyttöön uuden Vanquishin ja tarkistetun DB9: n, kun taas uuden Rapiden odotetaan näkyvän ensi vuoden alkupuolella ja myös Vanquish Volante, jota odotettiin myös ennen vuoden 2013 loppua.
Lisärahastoja odotetaan kuitenkin käytettävän yrityksen VH -alusta -arkkitehtuurin edelleen perustamiseksi uusien tehokkaampien, pienempien kykymoottorien lisäksi, jotka antavat paljon paremmin brittiläisen tuotemerkin kilpailla sekä Porsche- että Bentley.
Samaan aikaan liiketoiminnan sisäpiiriläiset ovat vihjanneet, että uuden Lagonda -suunnittelun eteneminen – kuten Geneven autonäyttelyssä vuonna 2009 pidetyssä maastoautoideassa esikatselua – jatkuu, vaikka emme odota näkevänsä uutta Aston Martin Lagondaa ennen vuotta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *