Kaikki uudet Jaguar- ja Land Rover -autot sähköistetään vuodesta 2020


Jaguar Land Rover on nykyinen autonvalmistaja, joka ilmoittaa suunnitelmistaan ​​sähkötuotannosta, mikä vahvistaa sen avajaisfestivaalillaan, jonka jokainen uusi ryhmä, jonka ryhmä tekee vuodesta 2020, Will Will Ominaisuudet sähköistetty variantti.
Jaguar Land Roverin toimitusjohtaja tohtori Ralf Speth sanoi: ”Jokainen uusi Jaguar Land Rover -mallilinja sähköistyy vuodesta 2020, mikä antaa asiakkaillemme vielä paljon enemmän valintaa. Esittelemme salkun sähköistettyjä tuotteita malli-alueellamme, joka kattaa täysin sähköiset, plug-in-hybridi- ja lievän hybridi-ajoneuvot. ”
Mainos – viesti jatkuu alla

• Myynnin parhaat sähköautot Ihanteellinen nyt
Toimituksessa tohtori Speth viittasi teollisuuden suureen kääntymiseen kohti sähköistämistä ja lisäsi, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen on tehtävä paljon enemmän vastaavia autonvalmistajia, joiden tarkoituksena on sähköistämään alueitaan.
Tohtori Speth sanoi: “Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on asettanut päivämäärät dieselin ja bensiinien autojen kieltämiseksi vuoteen 2040 mennessä, mutta ilman perusteellisia suunnitelmia tämän rohkean lausunnon takana
“Me yrityksenä voimme toimittaa sähköajoneuvoja. Missä on latauspisteiden verkko, jota ne vaativat toimimaan? Missä on todellakin sähköverkko, jonka avulla voimme rakentaa ne?”
JLR: n ensimmäinen täysin sähköinen auto tulee myyntiin ensi vuonna I-PACE-muodossa-kokonaan sähköinen Jaguar 55 000 merkki.
Lisäautoja kutetaan molemmille tuotemerkeille käyttämällä arkkitehtuuria ja komponentteja, joita tällä hetkellä kehitetään yrityksen Tesla Model X -kilpailijalle.
Vakoilutavakuvaajamme ovat tunnistaneet myös kolmen lievän hybridi-jaguarimalleja, jotka ovat tehneet arviointia, jotka viittaavat XE: n, XJ: n ja F-Pacen hybridiversioihin matkalla.
Puhuessaan Automobile Expressille viime vuonna, Speth vahvisti, että vuoteen 2020 mennessä puolet JLR: n alueelle, vanhasta ja uudesta, sähköistäisivät, samalla kun vihjetään sekä täysikokoisen Range Roverin että Range Rover Sportin plug-in-hybridivariantteihin-joista jälkimmäisen Olemme myös vakoittaneet testausta.
Samoin tohtori Speth on ehdottanut, että joitain JLR-EV: itä voitaisiin rakentaa tänne Isossa-Britanniassa, vaikka I-PACE näyttää olevan valmistettu yrityksen tehtaalla Grazissa, Itävallassa.

Oletko ekstaattinen Jaguar Land Roverin sähkö tulevaisuudesta? Kerro meille alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *