Päivitetty Mercedes-Maybach S-luokka tekee vuoden 2018 Geneve-debyytti


Mercedes on käyttänyt tämän vuoden Geneven autonäyttelyä päivitetyn version ylimmän ylellisyyden S-luokasta. Mercedes-Maybach S-luokka saavuttaa tyyliä versioita ja uusia trimmivaihtoehtoja vuodelle 2018, ja asiakastoimitukset odotetaan elokuussa.
Maybach-tyyppikilven elvyttämisen jälkeen vuonna 2014 huippuluokan alalarainina, jossa on limusiinia, Mercedes on, koska se on osoittanut 740 hevosvoiman, kuuden metrin pituisen vision Mercedes-Maybach 6 -konseptin coupe. Ja juuri se auto vaikuttaa S-luokan visuaalisiin päivityksiin, ja uudella pystysuunnassa varustetulla säteilijärähteellä tarkoitetaan näyttävän pinstriped-puvulta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Geneven autonäyttely 2018: Useimmat uutiset
14
Adsclose -mainoksestamme

Muita ulkoisia muutoksia ovat kaksisävyinen maalausvaihtoehto, jossa on yhdeksän eri väriyhdistelmää ja kaksinkertainen poistopinta ylimääräistä kiiltoa varten. Uusi 20 tuuman monipuolinen pyörän muotoilu on myös.
Sisustuspäivitykset rajoittuvat kahden uuden verhoiluväriyhdistelmän lisäämiseen: Armagnac Brown ja Black tai Savanna Beige ja Black. Nahkapisto kupari-, kulta- tai platinavärissä voidaan määrittää.
Vaikka mantereella on saatavana 4,0 litran turboahdettu V8, Yhdistyneessä kuningaskunnassa sidottu Mercedes-Maybach S-luokka on yksinomaan 621 hevosvoiman 6,0 litran twin-turbo V12. 1000 nm vääntömomentilla se merkitsee sitä, että 5,5 metrin pitkä salonki pystyy 0-62 mph 4,7 sekunnissa, kun taas hallinnoi 22,2mpg yhdistettynä.
Tutustu täällä myytävänä olevista parhaista luksusajoneuvoista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *