Auto Express julkaisee New Van Channel


Automobile Express on tänään julkaissut aivan uuden Van Channelin, joka on suunnattu Yhdistyneen kuningaskunnan kasvaville kaupallisille automarkkinoille sekoituksella arvosteluja, uutisia, suosituksia ja videoita.
Van Channel julkaisee yli 48 arvostelua, jotka kattavat koko markkinat, mukaan lukien Automobile Expressin äskettäin kruunattu Vuoden pakettiauto, Ford Transit Custom sekä arvostelu yhä suosituimmista noutoista.
Mainos – viesti jatkuu alla

• autoexpress.co.uk/vans
Auto Express VANS toimittaa tiedon hankkimista potentiaalisille pakettiautoille sekä suositusominaisuuksille pakettiauton ja palvelun omistajille, jotka haluavat tehdä seuraavan pakettiautonsa.
Automobile Express -päätoimittaja Steve Fowler sanoi: “Kaupalliset autot ovat kasvava ja tärkeä osa moottoriajoneuvojen markkinoita. Van-myynti on noussut 7,6% vuoden 2013 ensimmäisellä puoliskolla, joten tiedämme, että räätälöityihin, tietoihin ja tietoihin liittyvät janot ovat oikeat janot, tietoinen ja puolueettomat pakettiautot. Tavoitteena on tehdä valinnoista, että pakettiautojen ostajat kohtaavat paljon helpompaa. ”
Juhliakseen ja tukemaan käynnistystä Direct Line Van Insurance järjestää yksinoikeuden kilpailun voittaakseen Citroen Dispatch -pakettiauton, arvoltaan yli 17 000 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *