Tesla Design S -pohjainen Coleman Milne Binz.E Hearse paljastettu


Tämä on Coleman Milne Binz.E: Hearse, joka maksaa oman deferentiaalisen hiljaisuuden kalliisti poistuneelle sähköisen voimansiirron kohteliaisuudelle.
Binz.e aloitti elämänsä Tesla-suunnitteluna Boltonissa toimivan Coleman Milnen ja saksalaisen yrityksen Binz Internationalin välisen kumppanuuden, mutta on kuitenkin tapahtunut huomattavaa mukautusta arkun sovittamiseksi. Seurauksena on, että ajoneuvon takaosa on laajennettu, samoin kuin kattoraja on kasvanut korkeammaksi. Akseliväli on myös kasvanut tasapainottaakseen vartaloa (auton).

Ison -Britannian turvallisuusasiantuntijoiden Tesla Autopilot surmasi “erityisesti harhaanjohtavaksi”

Pohjimmiltaan minkä tahansa tyyppiset suunnittelut voidaan muuntaa, joten Teslan älypuhelinsovellustoimintojen edut pitävät täydellisen pääsyn Supercharger-verkkoon sekä näytönohjaimeen tyyny-sovellukseen auttamaan tunnelmaa hieman. Colman Milne määrittelee oman mielenosoittajansa osalta erilaisia ​​220 mailia maksujen välillä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Vaikka tulevaisuudennäkymä noin kolmen toisen 0–62 mph: n aika ei ole cease-edellytys, sähköinen voimansiirto mahdollistaa pääsyn eri matalalle päästövyöhykkeille ympäri maata, sujuvan, hiljaisen aseman lisäksi, joka on täydellinen kulkueelle.
Coleman Milnen toimitusjohtaja Lee Hudson uskoo, että binz.e edustaa täydellistä kuulemista kestävälle tulevaisuudelle. “Kuten asenteet politiikan päättäjien ja suuren yleisön keskuudessa siirtyvät kohti korkeampaa ympäristön kestävyyttä”, hän sanoi, “on tärkeää, että hautajaisala arvioi oman lähestymistapansa ilmastomuutokseen. Binz.e osoittaa, että on mahdollista tarjota tehokkuutta ja tyylikkyyttä sopusoinnussa sosiaalisten muutosten kanssa. ”
Hautausjohtajat, jotka ovat kuolleita, ovat kiinnostuneita sähköisen kotelon käsitteestä, voivat ottaa yhteyttä Coleman Milneen järjestämään sen mielenosoittajan koeajon, joka johtuu välittömästi.
Katso luettelo parhaimmista sähköajoneuvoista, jotka voit ostaa nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *