VW: lle “yllätys” -asiakkaat, joilla on tuoreet uudet suunnittelulinjat


VW, päätyi paljon rohkeampaan malleihin ja sen tuotantoon tuottamiin kehon tyyleihin brändin vetoomuksen parantamiseksi.
Pekingin moottorinäyttelyssä VW -myynti sekä mainontapäällikkö Jurgen Stackmann kertoivat autosta, että VW: n menestys Kiinassa, joka on puolet yrityksen vuotuisesta myynnistä, on toiminut tärkeänä tehtävässään VW: n päättämisessä paljon, että se oli paljon rohkeampaa sen suunnittelukokoonpanon kanssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

”Volkswagenissa on uusi ulottuvuus; Olemme paljon arvovaltaisempia ja nousevia ”, Stackmann kertoi meille. ”Saamme ydinsegmentit hyvin; Suunnittelumme on sijoitettu menetelmään, että ne ovat merkkejä osiosta, mutta meille on paljon enemmän leikkipaikkaa. ”
Hän lisäsi: ”Se on yksi Kiinan päätehtävistä. Se on nuori ja antaa meille mahdollisuuden laittaa tuotantoon paljon enemmän kehon tyylejä, joita emme pystyisi esiintymään pelkästään Euroopassa. Näet meiltä paljon seuraavien kahden vuoden aikana, mikä yllättää sinut ja näyttää tuoreen puolen VW -tuotemerkille. ”
Arteonin ammuntajarruversio on yksi esimerkki; Suunnittelu näkyy ensi vuonna mahdollisuuden kuusisylinteriseen moottoriin. Stackmann mainitsi myös coupe -maastoautojen nousun “alueeksi, jonka haluamme tarkistaa [VW] -brändille”.
VW suunnittelee myös paljon äärimmäisempiä malleja R-suorituskykykokoonpanossaan, jonka odotetaan laajentavan T-ROC: n ja tiguanimalleja.
Haluatko nähdä paljon rohkeampia malleja Volkswagenilta? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *