Ian Callum -tyylit värityskirja Luonnokset instituutioiden sulkemisen nuorille


koronaviruksen kanssa hallitsevat käytännössä jokaisen mediasyklin elementtien, hyvien uutisten tarinoita on vähän sekä väliä. Kun Ison -Britannian instituutiot sulkeutuvat samoin kuin maat lyövät luukkuja viruksen torjumiseksi, Ian Callumin tyylijoukkue on keksinyt kolme luonnoksia nuorille värjättäväksi sekä kyllästyneeksi tylsyyden aikana heidän täytäntöönpanonsa ensimmäisinä päivinä. Lomat.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Luonnokset kuvaavat Aston Martin Vanquish 25: tä kolmessa tilanteessa, joista humoristisin näkee elefantin käsillä auttaen pitämään auton korin hohtavan. Piirustukset tulevat entisen Jaguar-tyylin päällikön Callum-studion tyylitiimiltä, ​​ja taiteilijat korostavat, että värjäys voi auttaa rauhoittamaan aivojen huolestuttamista, Amygdala. Ryhmä työskentelee samoin GT3-väritysluonnoksessa, joka julkaistaan ​​lähitulevaisuudessa.

Tapaa Ian Callum: Jaguar -suunnittelijasta yritysten perustajaksi

Sen lisäksi, että se on hienoa stressaantuneille nuorille ja vanhempille, luonnoksissa on osa kilpailua. Värillisten piirustusten jakaminen sosiaalisen verkoston hashtagin #colourWithcallumin kanssa näkee Callum-tiimin valitsevan suosikkinsa, ja palkinnot tarjotaan taiteilijoille parhaimpien värillisten autojen takana.
Vanquish 25 on ensimmäinen merkittävä tyyli, joka löytyy Callum -studiosta, koska sen pää astui yli 20 vuoden kuluttua Jaguarin tyylijohtajana. Kaveri, joka on vastuussa malleista, kuten Jaguar F-Type, XJ ja I-Pace aiemmin käsitteli Aston Martin DB7: tä ja kirjoitti alkuperäisen Vanquishin, joka esitteli vuonna 2001.
Callumin päätös tarkistaa Vanquishin käytännössä 20 vuotta sen jälkeen, kun sen debyytti näkee alkuperäisiä esimerkkejä vankeista s. Sisustus on tällä välin valmis, huippuluokan sillassa Weir-nahasta, kun taas 6,0 litran V12-moottori on viritetty ylimääräiselle 65 hevosvoimaa. Vain 25 esimerkkiä Vanquish 25 rakennetaan yksityisten asiakkaiden tarpeisiin, kustannukset alkavat 450 000 puntaa.
Lataa värityskirjan luonnos sivu 1
Lataa värityskirjan luonnos sivu 2
Lataa värityskirjan luonnos sivu 3

Haluatko nähdä Ian Callum -julkaisun paljon enemmän värityskirjoja? Ymmärräkaamme alla ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *