Uusi Land Rover Defender P400E -laajennushybridi-liitosalue


Land Rover Defender Range on saanut päivityksen, ja muutosten joukossa tulee plug-in-hybridi-polttoainetehokkain, mutta paljon tehokas malli alueella.
P400E-niminen uusi plug-in-voimansiirto on sama kuin Range Rover Sport PHEV: 2,0-litran turboahdettu bensiinimoottori liitetään sähkömoottoriin ja litium-ioni-akkuun. Kahden järjestelmän yhdistetty tulos on 398 hevosvoiman ja 650 nm, riittävän auttamaan puolustajaa murtamaan 0-62 mph sprintin 5,6 sekunnissa. Mahdollisesti paljon tärkeämpi omistajille on kuitenkin se, että plug-in-malli voi hinata perävaunua jopa 3000 kg painoon.

Kymmenen parhaan maastoauton saamiseksi 2022

19,2 kWh akku antaa puolustajalle vain 27 mailin sähköisen etäisyyden, mikä tarkoittaa 85,3mpg ja 74 g/km CO2-päästöjä. Electric Drive lähetetään myös kaikille neljälle pyörälle, mikä mahdollistaa nollapäästöjen maastoajon.
24

50 kW: n nopean laturin kautta akku voi saavuttaa 80 prosenttia latauksestaan ​​30 minuutissa, kun taas toimitettu tila 3 -johto mahdollistaa saman kapasiteetin saavuttamisen kahdessa tunnissa, kun se on kytketty kotiin 7,4 kW: n seinälaatikkoon.
Mainos – viesti jatkuu alla

P400E on saatavana vain pidemmässä 110 akselivälin puolustajassa, ja ostajat voivat valita joko viisi tai kuusi istuimen asettelua. Kaikki laajennusmallit saavat vakiona 20 tuuman pyörät ja ilmajousituksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *