Koenigseggin raa’at raaka-autot kuvittelee tulevaisuuden kompaktia hyperaaria


Tämä on raaka: digitaalinen idea, joka ehdottaa kolmenpaikkaista Koenigsegg-superautoa, jolla on 1: 1 voiman ja painosuhde.
Se on tyyliharjoittelijan Esa Mustonenin työ Raw Style Home – yritys vastaa myös uuden Gemera -hypercarin muotoilusta. Idea tuotettiin Christian Von Koenigseggin valvonnassa, samoin kuin vaikka autojen ja kuorma-autojen virallista suunnitelmaa tuotantoa varten, sen on tarkoitus istua Koenigsegg-fantasiakokoonpanon kuvittelemassa ”Raw by Koenigsegg” -sarjassa.

Uusi Koenigsegg Gemera on nelipaikkainen, 1 700 hevosvoimaa, 1,4 miljoonan punnan hypercar

Sellaisenaan idean todetaan hyödyntävän erilaisia ​​huipputeknologioita, joita käytetään Ruotsin marquen tuotanto-autoissa. Tähän sisältyy FreeValve -moottori: Pneumaattisten venttiilien hyödyntäminen, se poistuu perinteisistä nokka -akseleista, kaasurunkoista ja jakohihnasta. Tässä kolme sylinteriä, kahden litran järjestelmä tekee 690 hevosvoimaa (se on 700 metristä hevosvoimaa), joka integroitu 700 kg: n jalkapainoon, johtaa 1: 1-painosuhteeseen.
8

Matala massa on mahdollista moottoriurheilun inspiroiman hiilikuitukylpylän ansiosta, johon voimansiirto, suspensio ja ruumiinosat kiinnitetään. Punaa on korjattu takaisin minimiin: Kulmassa olevassa etupäässä on merkittävä etuilman saanti, joka ohjaa ilmavirran rakenteen kanssa auton takaosaa kohti.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Itse takaosassa on melkein mitään takaosaa – takakehän takaosaa on melkein kokonaan altistunut – samoin kuin etukäteen kanavoitu ilma -poistuminen laajan hajottimen kautta.
Raaka pitää allekirjoituksen Koenigsegg -muotoilun vihjeitä, etenkin ympäröivän tuulilasin, kaksinkertaisen kuplakaton sekä diedral -synkrono -helix -ovet (eli tyylikkäät kehruuovet, yksinkertaistetulla englanniksi) – tosin toisin kuin muissa Koenigseggs -olleet, nämä saranat takaa. Ne ovat käytettävissä paljastamaan kolmen istuimen hytti, joka sijoittaa kuljettajan toiminnan keskellä, samoin kuin kaksi matkustajaa molemmille puolille ja juuri taakse.
Mitä uskot Koenigseggin raa’asta? Ymmärrämme ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *