Vauxhall Corsa -sarja, joka on päivitetty uusilla moottoreilla ja spesifikaatioilla


Vauxhall on päivittänyt suositun Corsa Supermini -sarjan kahdella euro 6,2 -päästöllä tavanomaiset yhteensopivat moottorit ja kourallinen trimmauskeettimiä. Uutta 1,4 litran bensiiniä, jonka mukana tulee joko 74 tai 89 hevosvoimaa, voi päästä jopa alhaisella kuin 130 g/km CO2: ta riippuen vaihdelaatikosta-käytetään viiden nopeuden manuaalista ja kuuden nopeuden automaattista (vaikka autojen autoilijoiden on oltava speci paljon tehokkaampi yksikkö).
Mainos – viesti jatkuu alla

Tehontuotannosta riippumatta käsikirjan 1,4 litran yksikkö saavuttaa väitetyn yhdistetyn syklin kuvan 50,4mpg, joka laskee automaattisesti 46,3mpg: iin. Vääntömomentti on myös sama molemmille moottoreille – 130 nm: llä on 4000 rpm.
• Vauxhall Corsa Review
Mekaanisten muutosten lisäksi Vauxhall on lisännyt uuden lähtötason mallin, nimeltään Active, joka alkaa hintaan 11 250 puntaa ja jonka mukana tulee Bluetooth, 15 tuuman kevytmetallivanteet ja vakionopeussäädin vakiona. Loput alue koostuu kuudesta koristeesta: suunnittelu, energia, urheilu, Sri Nav ja SE Nav, Sri VX -mallin kanssa istuen alueen yläosassa. Osta kirjoja päivitetylle alueelle ovat nyt avoinna.
Vauxhall on myös ottanut käyttöön Lux-paketin-joka maksaa 1 550 puntaa ja tuo mukanaan taustakameran, ilmastonhallinnan ja 17 tuuman timanttileikkauskeilan pyörät, mutta se on saatavana vain asiakkaille, jotka valitsevat SE NAV -levyn.
Urheilullinen Corsa GSI, jonka luvattiin olla myynnissä tänä vuonna, on vielä saapunut, mutta sen odotetaan olevan myös 1,4 litran bensiinimoottori, mutta turboahdetussa 148 hevosvoiman varjossa. GSI: n sisällä on Recaro Sports -istuimia, ja se saa jousituksen ja jarrut kuumasta VXR: stä.
Haluatko lukea paljon enemmän nykyisiä Vauxhall -uutisia ja arvosteluja? Katso sitten omistettu napa -sivumme täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *