Ford paljastaa auto -istuimen, joka havaitsee sydänkohtaukset


Meillä on ollut lämmitettyjä istuimia, hierontapaikkoja, tuuletettuja istuimia, jotka voivat hämmästyttää sinua ja istuimet, jotka siirtävät sinut pitämään sinut paikoillaan. Mutta Ford on ottanut auton istuintekniikan askeleen vielä enemmän paikkojen kanssa, joilla on kyky löytää sydänkohtauksia.
Istuimissa käyttämällä ‘elektrokardiografia’ (sydämen valvonnan) antureita löytääkseen epäsäännöllisen sykkeen yhdistettynä auto-videokameraan, joka havaitsee, kun kuljettaja laskee istuimellaan, auto voi aktivoida automatisoidut ohjaus- ja jarrujärjestelmät auton tuomiseksi. pysähtyä turvallisesti, kun on ongelma. Se voi sitten soittaa hätäpalvelut sinulle.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Fordin tutkimuskeskuksen johtaja Pim van der Jagt kertoi Financial Timesille, että tekniikka kehitetään silloin, kun “100-vuotiaat autoja ajavat autoja tulevaisuudessa”. Silloin sydänkohtauksista ja muista sairauksista voi tulla johtava onnettomuuksien syy.
Van der Jagt sanoo, että “noin 30 prosentilla yli 65 -vuotiaista ihmisistä on jonkinlainen sydämen epäsäännöllisyys”. Ja vanhempien autojen ostajien lukumäärä, joka on asetettu nousemaan rajusti, tämä on huolestuttava alue.
Vanhempien ostajien odotetaan maksavan ylimääräistä tästä tekniikasta, koska he tunnustavat sydämen tapahtumien todennäköisyyden myöhemmässä elämässä.
Mutta Fordin tutkimuskeskuksen tohtori Achim Linder lisäsi, että istuinta voidaan käyttää myös muissa olosuhteissa, kuten “korkea verenpaine tai elektrolyytin epätasapaino”.
Fordin ei ole vielä paljastettava, milloin tämä tekniikka voidaan asettaa saataville, mutta herra van der Jagt sanoi, että tuotannon aloittaminen voi viedä vähemmän kuin viisi vuotta.
Luuletko, että Fordin sydänteknologia on hyvä idea? Onko se jotain, josta maksat ylimääräistä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *