Ilta… Aston Martin – Myynnin liput


Haluatko päästä Ison -Britannian ihon alle paljon rakastettuja urheilulajeja ja superautojen valmistajan? Liity sitten meihin “illalla Aston Martinin kanssa” ja viettää illan ihmisten kanssa sekä avustamien tuotteiden kanssa, jotka ovat auttaneet Ison -Britannian markilleen toiseen vuosisadalle rakentaakseen muutaman maailman paljon toivottavia autoja.
Mainos – viesti jatkuu alla

Aston Martinin presidentti sekä toimitusjohtaja Andy Palmer ovat ensimmäinen kunniavieraitamme illallisella. Tohtori Palmer leikkasi hampaitaan yhdessä maailman suurimmista ajoneuvojen valmistajista ennen siirtymistä valvomaan Aston Martinin muutosta toiseen vuosisadalle. Nykyään hän on yksi moottorityöntekijöiden erittäin arvostetuimmista hahmoista, samoin kuin Aston Martinin aivan uusi tuotelinja, kasvu uuteen tuotantopohjaan Walesissa ja tehostettu olemassaolo Motorsportissa voidaan kaikki liittyä hänen vaikutukseensa. yhtiö.
Mutta kuinka tohtori Palmer on ohjannut Aston Martinin paljon menestyvään sijaintiinsa yli vuosisadan? Voit löytää itse kaverilta ‘illalla Aston Martinin kanssa’, kun taas Q & A -istunto erityisten vieraiden kanssa antaa sinun saada silmän Aston Martinin tulevaisuuteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *