Jeep Wrangler Salute Concept on jättiläinen oo-Rah Brandin 75-vuotiseen historiaan


juhlimaan 75-vuotisjuhliaan, Jeep on rakentanut ainutlaatuisen, muistomerkin Jeep Wranglerin. 75. tervehdyskonseptilla on maasto
Alkuperäinen kannettava MB -funktio -motto näkyy tervehdyksessä. Ei ole ovia tai B-pillereitä, ja Jeep on jopa maalannut auton toisen maailmansodan aikana kuuluisassa oliivivärimaailmassa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat 4×4- ja maastoautot
On virallisesti 75 vuotta siitä, kun Yhdysvaltain hallitus teki sopimuksen Willys-Overalata Motor Co. Tuolloin Yhdysvaltain armeija kutsui 135 valmistajaa yrittämään saada täydellisen “mennä minne tahansa, tekemään mitä tahansa” -ajoneuvoa, josta Jeepistä on sittemmin tullut kuuluisa.
Armeija halusi nelipyöräistä, kolmen puskurin istuimia, 600 kiloa. Kuormakapasiteetti ja auto ovat pienempi kuin 36 tuumaa muun muassa. Vaikka tervehdys on nykyaikaisempi kuin alkuperäinen, se tulee joukko ominaisuuksia, jotka harhauttavat Willys MB: tä.
32-tuumaisiin sotilaallisiin renkaiihin on kääritty 16 tuuman teräspyörät, koneiden salpien ja takaosan asennetun varapyörän kanssa. Sekä etu- että takapuskurit on valmistettu terästä hinauskoukkuilla, ja siellä on jopa mukautettuja puukoneiden lohkoja ja sivupeilejä.
Konepellin alla lepää 3,6 litran V6, joka on kytketty kuuden nopeuden manuaaliseen vaihdelaatikkoon. Perinteiden mukaisesti malli on rakennettu Toledossa, Ohiossa – Jeep Wranglerin koti vuodesta 1986.
Mike Manley – Jeep -tuotemerkin FCA Global -päällikkö – selitti tervehdyksen taustalla olevan idean: ”Luomme tämän ainutlaatuisen Jeep Wranglerin 75. tervehdyksen konseptin ajoneuvon juhlimaan tuotemerkin legendaarista historiaa ja osoittamaan, että 75 vuotta myöhemmin tämän päivän ikoninen Jeep Wrangler on nopeasti tunnistettava ja selvästi kytketty alkuperäiseen Willys MB: hen. ”
Mitä mieltä olet tervehdyskonseptista? Jätä meille kommentti alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *