2018 Mitsubishi Shogun Sport: Ison-Britannian kustannukset sekä paljastut tiedot


Mitsubishi ovat paljastaneet kustannukset sekä tiedot uudelle seitsemän paikkaiselle Shogun Sport -maastoautolle, joka tarjotaan ostamaan tämän huhtikuun aloituskustannukset 36 905 puntaa. Se noudattaa uutta Eclipse Cross -tapahtumaa näyttelytiloihin.
Shogun Sport sijaitsee Outlanderin ja Common Shogunin välillä Mitsubishin vuoden 2018 kokoonpanossa. Se perustuu uuden L200: n alustaan, samoin kuin noutojuuret ovat näkyvissä ja sisäpuolella, ja siinä on samanlainen matkakorkeus sekä oviprofiili sekä hytti, johon yrityksen poiminta vaikuttaa. Suuri takaosa on seitsemässä täysikokoisessa istuimessa sekä suurena kengän, joka palvelee jopa 1 488 litraa tonnia aluetta, jonka takaistuimet on taitettu.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat maastoautot myynnissä 2018
Se on varustettu 2,4 litran nelisylinterisellä dieselmoottorilla, joka luo 178 hevosvoimaa ja 430 nm vääntömomenttia, lähettämällä tehoa valittavaan nelivetojärjestelmään kahdeksan nopeuden automaattisen vaihdelaatikon kautta. Ominaisuudet, kuten Hill Descent Control, perävaunun ja Hill Beoght Apt, on vakiona.
12
Adsclose -mainoksestamme

Tarjolla on vain kaksi trimmitasoa. Ilmoitussuunnittelu on Shogun Sport 3, joka on hinnoiteltu kyseisestä lähtötason 36 905 £ kustannustunnisteesta. Se saa nahkaistuimet, kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinnan, avaimeton pääsy sekä käynnistyspainike, automaattiset LED-ajovalot, takavalot sekä päiväajovalot sekä infotainment-järjestelmän, joka on varustettu Android-autolla sekä Apple Carplay -tapahtumassa vakiona. Myös kääntyvä videokamera on yleinen, samoin kuin pariksi takaosan pysäköintianturien kanssa.
38 905 puntaa asiakkaat voivat valita Shogun Sport 4: n, joka lisää lämmitettyjä nahkaistuimia, sekä kuljettajan avustajia, mukaan lukien eteenpäin törmäysvaroitusjärjestelmä, sokean alueen avustaja sekä 360 asteen videokameran kokoonpano, joka on linkitetty Infotainment -näyttö. Shogun Sport tarjotaan huhtikuussa Mitsubishi-näyttelytiloissa, ja se sisältää viisivuotisen/62 500 mailin takuun.
Katsokaa nyt myytävänä olevien parhaiden 4×4-arvojen kierroksemme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *