Ajoneuvomme 2013: Millainen on verkossa?


Vaikka olemme kattaneet paljon enemmän kuin 500 uutta ajoneuvoa vuonna 2013, olemme myös ottaneet huomioon paljon paremmin, mitä muutamat heistä todella ovat verkossa.
Pitkäaikainen laivastomme tänä vuonna on joutunut hyödyntämään ammattitaitoisia testaajaryhmäämme, joiden välillä on paljon yli 50 vuotta tietosuojakokemusta, jotta voidaan selvittää pienistä asioista, joita voidaan unohtaa tyypillisissä testeissämme.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Ajoneuvoillemme on ollut kiireinen vuosi tänä vuonna, yli 110 000 mailia nykyisen laivaston kollektiivisella kellolla – puhumattakaan muista ajoneuvoista, joita olemme käyneet vuoden ohjelman yli. Tarkistetaan nähdäksesi pienen valinnan kiehtovimmista ajoneuvoista, joita olemme ajamamme vuonna 2013.
Istuin Alhambra
Steve Fowler-päätoimittaja
Ostat MPV: n pään kanssa kuin sydämesi, mutta istuin Alhambra tekee siitä yksinkertaisemman kuin useimmat. Otin meidän pitkällä matkalla Espanjaan kolmen nuoren ja kenkäkengän varusteiden kanssa, samoin kuin en voinut halunnut paljon parempaa ajoneuvoa-valtava seitsemänpaikkainen on niin helppoa käyttää sekä asemia vain Kuten VW Golf. Sen lisäksi, että se koski vuotuisia uusia ajoneuvopalkintoja, istuin otti kolmannen hienoimman MPV -kruununsa peräkkäin. Ainoa kritiikki on muotoilu: Tyyppi on varmasti Alhambran toiminnan kanssa, minkä vuoksi annoimme Starskyn ja Hutch -hoidon.
Suzuki Swift
James Disdale – Road Test Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *