New BMW 3 -sarjan kiertue Facelift Squesed


BMW on valmis valmistaa puolivälissä syklin elvyttää 3-sarjaa, lainauksessa Mercedes C-luokan torjumiseksi ja uuden Audi A4: n lähestymiseen. Vakoilijamme ovat saaneet tarkistetun kiertueen kiinteistösuunnittelutestauksen lähellä Nurburgringia, paljastaen hienovaraisen restylen raskaan naamioinnin alapuolella sekä edessä että takana. Merkittävimmät muutokset ovat kuitenkin ihon alla, mutta uudella IDRIVE 8 -viihdejärjestelmällä ja sähköistymisellä koko kokoonpanossa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Edessä uusi 3 -sarja kattaa joukon uusia ajovalojen klustereita terävämmillä LED -juoksevalla allekirjoituksella. Munuainen grilliä ei laajenneta peilata BMW: n 4 -sarjassa ja lippulaiva IX: ssä, mutta 3 -sarjaa saattavat saada Restyled Grille Bars Come -tuotanto -ajan.

Uusi BMW M3 -kierros näyttää meille takaosan ennen 2022 -laukaisua

Etupuskuria on myös muokattu muokatulla alemmalla säleiköllä, vaikka on haastavaa tehdä tarkkoja muutoksia viimeisimpien kuvien peiteltyyn. Tämä esituotanto-autot ja kuorma-auto käyttää 18 tuuman pyörien sarjaa, joka osoitti nykyisen mallin, vaikka valikoima uusia pyörätyylejä saattaa tulla osana päivitystä. Paljon enemmän pyörivää naamiointia takana viittaa siihen, että myös takavalikoimat ja takapuskurit säädetään.
Mutta se on sisällä, missä 3 -sarjan kasvojenkorotus näkee merkityksellisimman päivityksen. Uudet autot ja kuorma -auto on varustettu BMW: n uusimmalla IDRIVE 8 -viihdejärjestelmällä, joka debytoi IX -maastoautolla. Kolme sarja jakaa matkustamon suunnittelun I4 -sähköurheiluauton kanssa, joka myös hyödyntää tätä järjestelmää.
10

Kolmessa sarjassa hyödynnetään I4: n kaarevaa, kaksoisnäytön kokoonpanoa, jossa yhdistyvät 12,3 tuuman digitaalinen kojetaulu 14,9 tuuman infotainment-kosketusnäytöllä. IDRIVE 8: ta voidaan käyttää myös käyttämällä napsautuskonsolin napsautuskonsolia, samoin kuin BMW: n vahvin tekninen sviitti.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *