Polkureikäisten iskujen jälkeiset erittelyt nousevat korkeimmalla nopeudella


rikkoutuneiden kuljetusten lukumäärän lukumäärä, joka liittyy reikiin liittyviin vaurioihin, kuten solkitut kevytmetallivanteet, rikkoutuneet iskunvaimentimet ja napsahtavat jouset, jotka paransivat 37 prosenttia ensimmäisellä vuosineljänneksellä 2021 verrattuna. Viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon RAC raportoi.
Jakautumisyritys tukkii kaikki jakautumiset, joissa reikien iskut ovat epäiltyjä syyllisiä, ja tienvarsiteknikot osallistuvat 4 694 tällaiseen tapahtumaan kolmen ensimmäisen kuukauden tai 2021 aikana, 3 426: sta, ja vastaavat 52 kuljettajaa päivässä, kun lyöntiä lyöntiä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sen lisäksi, että luku on valtava nousu verrattuna viime vuoden kolmeen ensimmäiseen kuukauteen, tämä luku edustaa kolme kertaa paljon enemmän reiän iskuja kuin mitä vuonna 2020. .
Kaikkiaan 2,4 prosenttia kaikista RAC: n tammikuun ja maaliskuun välisistä RAC: sta seurasi reikä -iskuja, ja tämän ajanjakson aikana on nähty kylmempi sää, koska veden jäädyttäminen ja halkeamien laajeneminen tiellä on yksi tärkeimmistä syistä reikien muodostumiselle.

Auton renkaan puhkaisun korjauspakkauksen käyttö

Nopeasti nousevat tapahtumat “asettavat terävään keskittymään valtavan tehtävän, joka on nyt paikallisten ja kansallisten hallitusten edessä, jotta tienpintastandardit saavat järkevälle tasolle”, RAC sanoo. 2,5 miljardin punnan ”Pothole Fund” ilmoitettiin 2020 -budjetissa vuosina 2020/21 – 2024/25.
RAC: n Nicholas Lyes sanoi, että jotkut tiet “muistuttavat kuun pintaa”, ja se oli “epämiellyttävä totuus” kuljettajille ja viranomaisille, että monet ovat “epätoivoisessa valtiossa”.
Lyes varoitti, että “ongelmavaarat pahenevat vielä, kun pandeemiset rajoitukset ovat helpotettuja ja tiet ovat vilkkaampia”, ja lisäävät, että hänen yrityksensä uusimmat tiedot “pitäisi julistaa vesistöalue, jossa viranomaiset lopulta tunnustavat vaaralliset osavaltiot lukuisia teitä ovat tällä hetkellä … potholeihin ovat merkki rikkoutuneista teistä, mutta ne ovat myös merkki teiden huolehtimisen ja maksetun rikkoutumisen luonteesta. ”
Ota selvää, kuinka vaatia autosi reikävaurioita täällä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *