“Yksityisten autoilijoiden tulisi vuokrata sen sijaan, että ostaisivat upouusit dieselautot”


ennen kuin on myös myöhään, vaadimme sopivaa “mitä tehdä diesel-dilemma” toimintasuunnitelmassa “sekä maamme että maamme ja maailmamme. Ensinnäkin ehdotan, että henkilökohtaisen autoilijan ei pitäisi ostaa tänään aivan uutta dieselautoa. Sen sijaan vuokrasopimus (tai palkkaa tai lainaa) sen korkeintaan 36 kuukauden ajan, pakottaen siten vuokrausliiketoiminnan huolehtimaan jälleenmyyntiarvoista, mahdollisista kielteistä jne., Kolmen vuoden kuluttua.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kuljettajalle, joka on jo ostanut dieselin suuressa uskossa, sanon, että pidän sitä – ainakin toistaiseksi. Tutki sitten käytettyjä markkinoita ennen kuin valitset sen eroon, ajaa se maahan tai hajottaa se, koska se on enemmän arvoista.
• Pitäisikö minun ostaa uusi dieselauto?
Associated -kohtaan VW on käyttänyt miljardeja ostamalla lukemattomia dieseliä asiakkailta. Monet on jo murskattu, mutta ne olisi kuitenkin purettava. Ostetulla back-ajoneuvolla, jolla on nyt redundantti moottori, on edelleen käyttökelpoinen sisustus, melujärjestelmä, pyörät, renkaat, vartalopaneelit jne. Sitä kutsutaan kierrätykseksi!
Kompromissit ovat välttämättömiä, joten jos ajat diesel -ajoneuvoa kaupunkikeskuksiin, jotka rangaistaan ​​tällaisia ​​ajoneuvoja taloudellisesti, kysy itseltäsi, vaadit todellakin mennä sinne. Oletan, että 90 prosenttia meistä ei. Kun olet matkustanut ajoneuvolla maaseudulta tai lähiöiltä, ​​kokeile pysäköintiä mailin tai kolmen mailin päässä lopullisesta määränpäästäsi ja ajattele ehkä tehdä lopullista jalkaa pyörällä, julkisella liikenteellä, kävelyllä tai Pogo -tikkulla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *