Audi TT -hinnat


Uusi kolmannen sukupolven Audi TT alkaa 29 770 puntaa, ja hintojen nousu nousee 35 335 puntaan. Tänään ostettavissa kuuluisan urheilun ensimmäiset toimitukset alkavat joulukuussa.
Käynnistämisestä kahta moottoria, mukaan lukien 227 hevosvoiman 227 hevosvoiman TFSI, sekä 182 hevosvoiman 2,0 litran TDI käytetään ostajiin. Suorituskykykeskeinen 306 hevosvoiman TTS-versio seuraa myöhemmin vuoden aikana. Molemmat moottorit voidaan spesifioida joko urheilu- tai S-linjakoristeessa, ja täysin uusi ja digitaalinen 12,3 tuuman virtuaalinen ohjaamo on vakioominaisuus molemmissa eritelmissä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Standard-pakkaus lähtötason urheilumalleissa sisältää Audi: n multimediarajapinnan, jossa on sormenpäiden tieto, sat-nav, bluetooth, adaptiiviset vaimentimet ja avaimeton GO. Audi lisää myös Alcantara-leikatut urheilupaikat ja Air-Conin olennon mukavuuksiin. 18-tuumaiset pyörät, urheilujousitus ja LED-päiväajovalot ovat myös vakioominaisuuksia.
Spec Sport -malli 2,0 litran dieselmoottorilla ja Audi veloittaa sinulta 29 770 puntaa, bensiininkäyttöisen mallin hinta on 29 860 puntaa-molemmat kuuden nopeuden manuaalisella vaihdelaatikolla. Quattro-neliveto ja s tronic-automaattinen laatikko on saatavana myös 2,0-litran TFSI-mallilla, joka nostaa hinnan jopa 32 785 puntaan.
S-linjakoriste lisää suurempia 19-tuumaisia ​​seoksia, täydellisiä LED-ajovaloja ja takavaloja sekä 10 mm: n pudotusta ajokorkeuteen. Saatavana on myös teknologiapaketti, joka sisältää edistyneen navigointijärjestelmän ja lisää auto-Internet-internetiä Audi Connect -sovelluksella.
Valitse S-linjakoriste 2,0 litran bensiinimoottorilla ja Audi TT maksaa 32 410 puntaa, mutta lisää Quattro Drive ja S Tronic -vaihdelaatikon ja hinta nousee 35 335 puntaan. Diesel on hiukan halvempi, hinta on 32 320 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *