Tietokonehakkereiden


voimakkaasti riskillä varustetut autot. Tietokonehakkereiden on vaarassa, että niiden tarjoamiensa internetyhteysjärjestelmien vuoksi on vaarassa-ja ongelma voi olla mahdollisesti hengenvaarallinen. Se on teknologiayrityksen Harmanin hälytys vuoden 2014 kulutuselektroniikan näyttelyssä (CES).
Nykyaikaisissa autoissa on useita elektronisia ohjausyksiköitä (ECU), jotka eivät vain hallitse infotainment-palveluita, vaan myös moottorin, voimansiirto- ja turvaominaisuuksien, kuten vakaudenhallinnan ja lukitusjarrujen, toimintaa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Jos joku voi hakkeroida liitettävyysjärjestelmään, heillä on pääsy kaikkiin auton toiseen ecukseen, koska niiden välillä ei tällä hetkellä ole fyysistä tai elektronista estettä.
• Ensimmäinen itse ajava auto tulee myyntiin
Auton hakkerointi on jo “vakava ongelma”
BMW 3 -sarjan kaltaisessa autossa on noin 35 ECU: ta, toteaa yritys, joka kehittää yhteyspalveluita monille valmistajille. Huippuluokan mallilla, kuten 7-sarja, ECU: n lukumäärä voi olla jopa 140.
“Se on jo vakava ongelma”, sanoo Harmanin viihde -presidentti Sachin Lawande. ”Monien autojen infrastruktuuria ei ole luotu verkottumisen mielessä.
”Nyt kun he ovat yhteydessä Internetiin, heidän altistumisensa on hyvin erilainen. Tietoverkkohyökkääjä voi hallita elintärkeitä autotoimintoja, ja ellemme tee niistä turvallisia, liitettävyyden lisääminen pahentaa sitä. ”
• BMW paljastaa itsenäiset prototyypit
Autojen suojaaminen hakkereilta ei korota hintoja
Harman kehittää ohjelmistoestettä osana seuraavan sukupolven infotainment-alustaansa, joka ei estä hakkereita pääsemästä autojen sisäisiä yhteyksien ominaisuuksia, mutta estää heitä kykenemästä hyökkäämään kriittiseen ECU: iin. Voit menettää Internet-, navigointisi tai äänesi, mutta ei auton käyttö- ja turvajärjestelmiä.
Se on alan ensimmäinen vaihtoehto, ja se todennäköisesti nähdään vuonna 2016 tai 2017, koska autonvalmistajat kuluu suurten mallimuutosten ottamiseksi käyttöön. Harman sanoo, että ei todennäköisesti lisää uusien mallien hintaa, koska “yksi autoteollisuuden myyjien kultaisista politiikoista on, että kustannukset voivat vain laskea”.
CES 2014: n tärkeimmät tarinat
• Audi Sport Quattro Laserlight for CES -debyytti • Uusi Audi TT -sisustus paljastettiin • Ford C-Max Solar Energi -konsepti • Kia paljastaa tulevaisuuden tuotanto-autojen tekniikan • BMW paljastaa autonomiset prototyypit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *