‘Ison -Britannian ajoneuvojen tuotanto on leikattu kokonaan 50% vain viidessä vuodessa “


Tällä hetkellä elämä on upeaa kahdelle Ison -Britannian suurimmalle omaisuudelle – Bentleylle sekä Gordon Murray Automotive (GMA). Voidaan jopa väittää, että huolimatta pandemia-rappeutuneen maailman jatkuvista kysymyksistä, näillä kahdella ei ole koskaan ollut niin hyvää.
Viime keskiviikkona olen nähnyt brittiläisiä sekä saksalaisia ​​Bentley-poikia sekä naisia, jotka olivat kiihkeässä mielialassa, kun he puhuivat autenttisesti kiinnostuksen kohteena nykyisestä tai välittömästä hybridistä sekä puhdasta sähköisestä tuotteesta, jonka he ovat juuri nauttineet, kunnianhimoinen Ison-Britannian tuotantosuunnitelmat, valtavat (ja ei-tukemattomat) rahalliset investoinnit Englannin maaperään sekä tonnia enemmän optimistisia juttuja. Ymmärrä tämä tunne, kun et voi auttaa olosi ylpeä britteiksi? Sitä sain Bentleystä muutama päivä sitten.

Myydyimmät ajoneuvot 2022: Ison-Britannian kymmenen tärkeintä mallia

Ja päivän noudattamisella olin todistamassa hyvää kunnianhimoa, motivaatiota ja positiivisuutta-Dare-differentin GMA: n ansiosta sekä sen äskettäin paljastettu T.33-hypercar. Kuten Bentley, professori Gordon Murrayn maailmanluokan yritys on BRIT-syntymässä, kasvatettu ja perustettu-samoin kuin edelleen ajoneuvoja Blightyssa. Mitä ei pidä?
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mutta vaikka tämä kytkemätön pari, tosi-brittiliiketoiminta menee erittäin hyvin vastaavissa tehtaissa pohjoiseen Crewessä sekä Dunsfoldin syvässä etelässä ja Dunsfoldissa, on myös monia, joilla on vaikeaa ajoneuvokasveja muissa Osat Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Tuotantoluvut ovat heidän ongelmansa, samoin kuin moottorivalmistajien yhteiskunta ja kauppiaat (SMMT) eivät ole äskettäin olleet arka korostaa totuutta, että 2021 oli Ison -Britannian ajoneuvojen rakentamisen surkein vuosi vuodesta 1956. Ryhmä syytti Covidia , lukitsemat, mikrosiruista puuttuu sekä henkilöstöongelmia (mutta mielenkiintoista, ei Brexit) tästä valtavasta leikkauksesta, joka on kehitetty käyttämällä nopeasti leviävää ‘Englannissa valmistettuja’ tarroja tai plakkeja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *