Nissan Leaf päivitetty vuodelle 2021 ylimääräisillä turvavarusteilla


All-Electric Nissan Leaf on saanut päivityksiä vuoden 2021 mallivuodeksi, joka keskittyy parannetulle turvallisuudelle uudella jalankulkijoiden hälytysjärjestelmällä ja jonkin verran ylimääräistä ohjaajatukitekniikkaa. Hinnat eivät ole muuttuneet vuoden 2020 mallissa, ja auto alkaa 25 995 puntaa.
Nissan on kokenut Leafin uuden jalankulkijoiden varoittavan äänen “Canto”. Sen ovat luoneet brändin äänensinööritiimi Japanissa kaikkien yhtiön sähköajoneuvojen ääniraita ennen kuin ne on mukautettu Euroopan markkinoille.

Nissan Leaf -korvaus Sunderlandiin 1 miljardin punnan EV36Zero Hub

Ääni kehitettiin tarjoamaan samanlainen kuultava varoitus jalankulkijoille kuin palamismoottori. Se aktivoituu automaattisesti jopa 18 km / h ja vaihtelee sävelkorkeudessa riippuen siitä, kiihtyykö lehti, jarrutus vai peruutus.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Uuden jalankulkijoiden hälytysäänen täydentämiseksi Nissan on myös sovittanut älykkään sokean pisteen interventiojärjestelmänsä standardiksi päivitetylle lehdelle. Teknologia tarkkailee moottoritien lähellä olevaa liikennettä ja jos kuljettaja alkaa kulkea auton polulle heidän sokeassa paikassaan, se ohjaa auton automaattisesti takaisin kaistalleen.
Kuten kaikki toisen sukupolven lehtimallit, myös lähtötason Acenta-auton vakiovarusteet sisältävät 16 tuuman kevytmetallivanteet, automaattinen ilmastonhallinta, sademääräiset tuulilasinpyyhkimet, korkean palkin avustaja ja kahdeksan tuuman viihdejärjestelmä Apple Carplay- ja Androidilla Auto.
4

Nissanin N-Connecta- ja Teknan tekniset tiedot ovat edelleen saatavana, entisen hinnat alkavat 27 995 puntaa. Pohjamallin yli päivitykset sisältävät 17 tuuman kevytmetallivanteet, osien nahkaverhoilu, lämmitetyt istuimet ja 360 asteen pysäköintikamera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *