Morgan Plus 8 50 -vuotisjuhlapainos, joka paljastettiin Genevessä


British Coachbuilder Morgan, on julkistanut Plus 8 -urheiluauton 50 -vuotisjuhlaan Geneven autonäyttelyssä. Vain 50 yksikköä rakennetaan, ja Morgan on vahvistanut, että 50-vuotisjuhlapainos-uuden Aero GT: n rinnalla-on viimeinen kerta, kun yritys käyttää 4,8 litran luonnollisesti pyrkivää V8 BMW -moottoria. Moottoria on käytetty Plus 8: ssa auton uudestisyntymisen jälkeen vuonna 2012.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat urheiluautot ostaa 2018
Juhliakseen plus 8: n puolivuosista Morgan antaa 50 -vuotisjuhlan autolle erityisen sinisen lakatun maalin, jonka sanotaan muistuttavan ensimmäisessä tuotanto -autossa käytettyä värimaailmaa. Käsinmaalatut keltaiset aksentit ovat myös etusäleikön ympärillä, samoin kuin konepellissä ja takaosassa.
12

Morgan väittää, että 1100 kg plus 8 on yksi maailman kevyimmistä V8-moottorien autoista, jotka osuvat 0-62 mph 4,5 sekunnissa matkalla huippunopeuteen 155 km / h. Lisätietoja Morgan Plus 8 50 -vuotisjuhlapainosta ei ole vielä vahvistettu, vaikka sen pitäisi ainakin vastaa 362 hevosvoimaa ja 490 nm vääntömomenttia.
Morgan Motor Company -yrityksen toimitusjohtaja Steve Morris kertoi: ”Tämä 50 -vuotisjuhlan painos on sopiva esimerkki Plus 8: n kauneudesta ja hienostuneesta yhdistettynä raa’an innostuksen ja kyvyn kanssa.
Katso kaikki autot, jotka on paljastettu Morgan Plus 8 50 -vuotisjuhlapainon rinnalla Geneven autonäyttelyssä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *