Nissan Leaf N-TEC liittyy X-Trail-, Qashqai- ja Micra Special Editions


Nissan on ottanut käyttöön uuden rajoitetun erän N-TEC-version Leaf Electric Automobile -sovelluksesta, joka tulee kuumana X-Trailin, Qashqai and and ja Micra N-TEC -mallit ilmoitettiin aiemmin tänä vuonna. Kaikki N-TEC-merkintämallit on sijoitettu korkean spesifikaatioversioiksi vastaavissa mallivalikoissa, jotka tarjoavat lisäarvoa ostajille.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lehti E+ N-TEC käyttää 62KWh-akkua, kehittää 214 hevosvoimaa ja 340Nm ja sillä on jopa 239 mailia etäisyyttä (WLTP yhdistetty). Nissan -lainaukset 6,9 sekuntia 62 mph ja huippunopeus 98 km / h.

Parhaat sähköautot ostaa 2022

Auton lisävarusteisiin, joiden hinta on 32 795 puntaa (mukaan lukien 3 500 punnan valtion apuraha), sisältää LED -pakkauksen, LED -sumuvalot, joissa on kulmatoiminto, propilot kaistalla Keep Assist & Traffic Rull Pilot, metalli sininen etujakaja ja tarkistettu E+ -jousitus.
6

Qashqai N-TEC: n hinta on 26 475 puntaa, asettamalla se N-Connecta- ja Tekna-versioiden väliin yrityksen suositun ristin. N-TEC määritellään uudella mustalla näkyvällä ilmeellä, joka ajaa täysin mustalla 19 tuuman pyörillä ja sisältää pimeät LED-ajovalot vakiona.
Sisällä teema jatkuu mustilla Alcantara -istuimilla. Apple CarPlay ja Android Auto -yhteensopivuus on vakiona, samoin kuin Nissan Propilot-puoliautonominen ajoapu ja ajoneuvojen pysäköintiapu.
Samoin suuremmassa X-Trail N-TEC: ssä on tummennettua ilmettä mustilla kevytmetallivanteilla, kiiltävä musta viimeistely kattokiskoissa ja peilikorkissa ja tumman kromin säleikkö.
Oven kynnyssuojaimet saavat valaistuja N-TEC-kirjaimia, kun taas ProPilot on tavanomainen versioissa, jotka on varustettu automaattisella vaihdelaatikolla Nissanin turvallisuuskilpipaketin rinnalla, joka koostuu törmäyksen välttämisen avustajista. Hinta on 30 820 puntaa, sekä viisi- että seitsemänpaikkaista N-TEC-variantteja tarjotaan.
6

Micra N-TEC maksaa 16 995 puntaa ja perustuu voimakkaasti Acenta-luokan versioon Nissanin pitkäaikaisesta Ford Fiesta -kilpailusta. 17-tuumainen kiiltävä mustan kevytmetallivanteet on asennettu ylimääräisen kiiltävän mustan ulkopinnan rinnalle.
Tekninen viisas, satelliittinavigointi on vakiona, samoin kuin Apple Carplay ja Android Auto. Kuljettajan avustusominaisuuksiin kuuluu myös peruutuskamera ja taka -ajoneuvon pysäköintianturit myös hätäjarrutustuen rinnalla. Kaikki X-Trailin, Qashqai ja Micran uudet Nissan N-TEC -variantit ovat nyt myynnissä, kun taas lehti on saatavana 31. maaliskuuta.

Luuletko, että uudet N-TEC-erikoispainokset tarjoavat hyvää vastinetta rahalle? Kerro meille alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *