Volkswagen Golf R Cabriolet tarttui


Uusi Volkswagen Golf debytoi syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä, mutta MKVI -autoissa ja kuorma -autoissa on vielä elämää, koska nämä VW Golf R Cabriolet -vaihetta vahvistavat.
Golf R Cabriolet liittyy äskettäin käynnistettyyn GTI Cabriolet -tapahtumaan sekä tarjotaan yhdessä uuden uuden golfin kanssa, kun tilaukset avoimeksi joulukuussa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Ideaversio näytettiin Itävallan Itävallan viritystapahtumassa viime vuonna, mutta nämä vakooja laukaukset tarkistavat, että tuotantosuunnittelu on lähellä todellisuutta.
Golf R Cabriolet toimii syvemmällä etupuskurilla, jossa on integroituja LED-päiväajovaloja, kaksois kromoidut pakokaasut ja 19 tuuman seokset. Jousitus lasketaan 25 mm, kun taas sisäpuolella on urheiluistuimia, Nappa -nahkaverhoilua ja pianon mustia koristeita.
Sitä saa täsmälleen sama 266BHP 2,0-litran turboahdettu bensiinimoottori, joka virtaa golf R-viistoperä. Suorituskyky on myös vilkasta, ja 0–62 mph: n aika on alle kuusi sekuntia ja huippunopeus 155 km / h – mikä tekee siitä kaikkien aikojen nopeimman avoimen huippugolfin.
Hinnat ovat kuitenkin todennäköisesti korkeat. Golf GTI Cabriolet maksaa hiukan yli 3 600 puntaa paljon enemmän kuin vastaava viistoperä, mikä viittaa siihen, että golf R Cabriolet alkaa noin 35 000 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *