Videokooste zaniest auton modit


Keski on petrolhead on, miten he käyttävät rahansa autoja. Jotkut haluavat ostaa upouusi koneita ja pitää ne varastossa ajaksi omistuksen, kun taas toiset ostavat niitä käytetään ja muuttaa paska pois niistä. Tämä ei ole ’joko-tai’ tällaisia tilanteita. Olen henkilökohtaisesti haluaisivat mahdollisuuden mod auton että omistan mutta ei siinä määrin, että se on tunnistettavissa. Kuten ihmiset, jotka seuraavat tätä blogia (ja Juvenile Petrolheads heimon DRIVETRIBE) tietävät, olen mieluummin muokkaan autoja on ratapölkyt, mitä sinun ei odottaisi puhaltaa ohi paljon kalliimpaa autoa. Auton harrastaja, auto on jatkoa itse samalla tavalla kuin maalarin taide on ilmaus taiteilijan.

Piirustus että rinnastaa taiteilijan ja taiteen sekä petrolheads ja autonsa on helppoa. Molemmissa tapauksissa on ilmaisun perustutkinnon muodossa. Aina tulee olemaan erilaisia mielipiteitä siitä, mitä tekee loistavasti modded auton ja over-the-top, suola-in-your-eyes sellainen mod. Siksi alla videoita, mielestäni näyttää joitakin hulluin ja oikeastaan tarpeeton modit olen koskaan nähnyt:

10 uskomattomin muutettu autot – 2016 tähdillä ENTERTAINMENT

Olen eri mieltä otsikko koska osa näistä muutettu autot ovat vain suorastaan outoa. Sanon Mercedes-Benz SLR McLaren näyttää hyvältä, samoin Veyrons The Aventador, ja lihasten auton.

Top 6 Huonoin auton Mods! Lihasten Vs viritin

Kertoja antaa Apt esimerkkejä naurettavaa auton muutoksia ja prefaces sitä sanomalla se on vain hänen mielestään, vaikka se on suosittu mielipide. Et voi olla liian varovainen, mitä sanoa tässä päivässä ja ikä. joku jossain on todennäköisesti laukeaa! Olen myös samaa mieltä hänen käytön arviointi kromi autoihin, mikä useimmat intialainen valmistaja käyttää ”premium ominaisuus”.

Pimp My Ride – intialainen tyyli – Full HD [Intian ensimmäinen autoon muutokseen Show] mukaan TamilCarFreaks

Lisäksi hilpeä tuotannon arvo tämän videon ja kerronta, jotkut modeja tehty tähän Maruti Baleno (myydään välillä 1999 ja 2007 Intiassa) on raja viileä. Laajuus hanke on mielenkiintoinen, mutta lähestymistapa on vakio. Kuitenkin, lopputuote on vähän pois. Tarrat ovat liioiteltu, musiikki järjestelmä on tarpeeton, ja korisarja on pelkkää hyödytön. Lisäksi on ”rotu” kierroslukumittari on eräänlainen viileä, mutta jälleen ei ole hyötyä.

Oudoin ajoneuvot koskaan tehnyt Talltanic

Nämä ajoneuvot ovat vain outoa! jotkut heistä palvelevat tarkoitusta kuin Vexel Quovis mutta silti näyttää melko punastumaan-arvoinen. Zombie todiste Maybach on täydellinen niille pelkäävät Zombie Apocalypse ja näyttää melkein jäähtyä. ja kuka voi sanoa ei luonnonoikku Batmobile! Älä edes minua alkoi UFO samannäköisiä.

Teillä Japanin, hullu custom Autot, Dragon Ball by CleosThoughts

Japani on maa ääripäitä. asunut siellä yli viisi vuotta, voin rehellisesti sanoa, että he ovat joitakin kaikkein rauhallinen ja hyvätapainen ihmisiä maailmassa. saada heidät menemään hieman hullu, ja he ottavat sen seuraavalle tasolle zaniness. vain katsomaan tätä autosaattue outoa kustomoitua autoa menossa alaspäin valtatie kuin se ei ole iso juttu.

Pysy kuulolla osa 2 tämän videon kokoelma. Se vain saa enemmän hilpeä ja punastumaan-arvoinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *