Ford lisää Transit -räätälöidyn väripainon sekä uudet urheilamallit


Ford on paljastanut uuden Color Editionin sekä Transit -räätälöidyn pakettiauton urheilumallit.
Uusi kauttakulku räätälöidyt väripainot käyttävät kirkkaat kaksisävyiset värimallit erottumaan. Saatavana on neljä väripainosohjelmaa: rotu punainen, syvä vaikutus sininen, jäädytetty valkoinen ja jet -mustat kontrastit ja varjo musta ja rodun punainen. Kaikki versiot ajavat mustilla 17 tuuman kevytmetallivanteilla.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Paras keskikokoiset pakettiautot myytävänä juuri nyt
Väriversiot on rajoitettu lyhyisiin akselivälipakettiautoihin, joissa on vakiokatot, ja ne perustuvat 290 trendimalliin. Sport -sarjan pakettiautosta löydetyt alusta -asetukset heitetään.
Väriversiot on myös varattu vain keskikokoiselle kauttakulun räätälöitylle alueelle, ei täysikokoiselle kuljetukselle, samoin kuin vain 400 yksikköä. Ensimmäiset toimitukset ilmestyvät keväällä 2017.
Värikkäiden lisäysten ohella kauttakulku räätälöityä urheilua tarjotaan nyt kuudessa eri muunnelmassa, koska vartalon tyylien lukumäärää ja istumakokoonpanoja on korotettu.
3

Urheilumallit hyötyvät erottuvasta Bodykit -värikoodattuista puskureista, ovenpeileistä ja kahvista. Standardina 17 tuuman seokset heitetään sisään, mutta myös suurempia 18-tuumaisia ​​pyöriä on saatavana.
• Ken Block lainaa nimensä M-Sport Transit Custom -sovellukselle
Mökissä urheilumallit saavat osittaiset nahkaiset sisätilat sekä Ford Sync -yhteyspaketin. Ne perustuvat 290-sarjan Transit Custom -sovellukseen, samoin kuin taas 168 hevosvoiman 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottorilla, joka on liitetty kuuden nopeuden käsikirjaan-vaikka automaattinen on saatavana.
Alustat ja jousituskorkeut tekevät myös leikkauksen, paksummalla etukäteen anti-roll-palkilla sekä yhden lisäämällä takana.
Urheiluverhoilu on matkalla myös Tourneo -räätälöityyn tila -autoon, jolla on ainutlaatuinen vaihtoehto takajousitukseen. Tilaa uusien urheilumalleiden tilaa, joka on avoinna vuoden lopussa, ja toimitukset alkavat keväällä 2017.
Ovatko erikoispainos pakettiautot sen arvoisia? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *