Uusi rajoitettu BMW X5, X6 ja X7 Special Editions Belanted


BMW on osoittanut suurten maastoautojensa uusia erikoispainosversioita, jokainen urheilullinen visuaalinen säätö sisä- ja ulos. BMW X5 ja X6 ovat saatavana mustina Vermillion Edition -malleina, kun taas X7: tä käytetään Frozen Black Edition -sarjassa.
Nämä erikoispainokset ovat yksinomaan muotoiluharjoituksia, ilman autojen mekaanisia muutoksia. Jokaisessa mallissa on erityisesti valittuja sisä- ja ulkokuvien yksityiskohtia. Vain 50 yksikköä X5 ja X6 Black Vermilion Edition on saatavana, ja X7 Frozen Black Edition on rajoitettu vain viiteen autoon.

Uusi 2022 BMW X8 -maastoauto tarttui jälleen nokkaan

Musta Vermilion Edition tuo kahden silmiinpistävämmän ilmeen, ja punaisten välähdykset yksityiskohtaisesti jäädytetyn mustan metallisen maalin yli. Munuaisten ritiläbaarit on viimeistelty punaisella, ja niitä korostetaan LED-valaistuksella, ja punaiset jarrujen kapiperit piiloutuvat Matte Orbit Grey 22-tuumaisten pyörien taakse, yksinoikeudella tälle erityispainolle. Myös etu- ja takaesiliinat on korjattu.
Mainos – viesti jatkuu alla

Sisällä on pianon mustan koriste, antrasiitti Alcantara -otsikko ja ‘Black Vermilion Edition’ -käsikirjoitus Cupholder -kannessa. Merino -mustaa nahkaa käytetään vakiona, kudottu punainen yksityiskohta istuimilla ja punaisella matolla. Tavanomaisessa X5 ja X6: lla, kuten Bowers & Wilkins -stereossa ja panoraamalasikatolla, on saatavana myös valinnaisia ​​lisäominaisuuksia.
Muutokset BMW X7 Frozen Black Editioniin ovat paljon hienovaraisempia. Kuten nimi osoittaa, auto on valmis myös jäädytetyllä mustalla metallilla, Y-SPOKE 22-tuumaisilla seoksilla, jotka on jälleen valmistettu matta kiertoradalla. Jäädytetty musta painos poistuu mustan Vermilion -version punaisista kohokohdista, jotka valitsevat sen sijaan kiiltävän mustan jarrujen kapiperit ja ulkopuoliset koristeet.
Sisällä on myös vähän yksityiskohtia. Siellä on antrasiitti Alcantara Heading- ja BMW: n kristallilasien hallinta, mutta BMW: llä ei ole perusteellisesti mitään nahkavärejä tai leikkauksia, jotka ovat tiettyjä rajoitetulle autolle. Kuten Black Vermilion Edition X5 ja X6, X7 -jäädytetyn mustan version voi olla samalla pakkauksella kuin tavanomainen auto, joka sisältää hierontapaikkoja, panoraamakattoluukku ja Bowers & Wilkins Diamond -stereo.
X7 Frozen Black Edition on saatavana vain M50i Guise -sovelluksessa, ja se on saatavana nyt ostamaan nyt X5- ja X6 Black Vermilion Editionin kanssa. Ensimmäiset toimitukset odotetaan tämän vuoden syyskuussa.

Napsauta tätä saadaksesi luettelon parhaista suurista maastoautoista, jotka ovat nyt ihanteellisia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *