Uusi Land Rover Defender Vaikea Top Van Avaa palvelun


Land Rover on julkaissut paljon lisätietoja uuden puolustajan teollisesta versiosta. Uusi puolustaja Vaikea huippu tulee myyntiin myöhemmin tänä vuonna ohjeellisella hinnoittelulla lyhytaikaiselle kolmen ovien 90-versiolle alkaen 35 500 puntaa plus arvonlisävero.
Pidempi 110 -versio todennäköisesti kuluttaa hieman yli 40 000 puntaa plus arvonlisävero, samoin kuin Land Rover toivoo, että teollisuuspuolustaja kilpailee voimakkaasti 4×4 -markkinoiden paljon utilitaristisemmassa lopussa myös uuden Ineos Grenadierin kaltaisia ​​vastaan. Nykyisenä noutokuorma-autojen sato.

Paras pienet pakettiautot saada 2022

Vaikea ylimmän nimi juontaa juurensa 1950 -luvulle, kun varhaisten Land Rover -sarjojen malleihin perustettiin vaikeat topit lisätyn turvallisuuden ja suojauksen toimittamiseksi. Uusi muotoilu varmistaa, että uusi muotoilu jatkuu varhaisten autojen täsmälleen samalla siluettilla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Land Rover -autojen toiminnot perustavat kaupalliset puolustajat ja eivät myöskään skip-pakkauksia. He hyödyntävät Traveler-mallien alumiiniintensiivistä mallia-todetaan olevan kolme kertaa jäykempi kuin paras rungon rungon rakenne-riippumattomalla kelajousituksella sekä suuremmassa mallissa tarjottavan säädettävän ilmajousituksen.
Vaikka tekniset yksityiskohdat julkaistaan ​​lisäksi yrityksillä kustannuksilla myöhemmin vuonna, ymmärrämme, että molemmilla malleilla on 900 mm: n kahlahyökkäys, kun taas 110 -versiolla on lähestymistapa, samoin kuin lähtökulmat jopa 38, 38, 28 samoin kuin 40 astetta vastaavasti maastossa.
12
Adsclose -mainoksestamme

Kuten Traveler-versiot, Land Roverin 10-tuumainen Pivi Pro -kosketusnäyttö asennetaan, kun taas edistyksellinen ohjelmisto-air (SOTA) -kyky pystyy päivittämään paljon auton järjestelmiä. Muita tarjolla olevia tekniikoita sisältää ClearSight-takapeilin, joka välittää HD-nokkasyötön peilin sijainnissa-hyödyllinen, jos takaosa-lahti on täynnä.
Advanced Tow -ohje on myös saatavana, mikä antaa autoilijoille mahdollisuuden ohjata autoja ja kuorma -autoja käänteisesti käyttämällä pyörivää ohjainta auton keskellä. 3D-surround-nokka auttaa myös vaikeissa liikkeissä, mikä tarjoaa monipuolisen näkymän autoista ja kuorma-autoista keskusnäytöllä.
Vaikka puolustajan vaikea toppi tekee ilman toista tai kolmatta istuinriviä, sitä tarjotaan keskushyppyistuimella, jotta kolme ihmistä voi istua edessä. Land Rover vetoaa myös palveluille tarjottua lisäominaisuuksia puolustajansa vaikeiden yläosien mukauttamiseksi. Land Rover Special Automobile Operations -yrityksen toimitusjohtaja Michael van der Sande sanoi: ”Maksimimme uuden puolustajan rahtialueen suorituskyvyn ja käytettävyyden kovilla materiaaleilla sekä luovilla säilytysvaihtoehdoilla varmistaakseen, että se ylittää minkä tahansa kyvyn kyvyn Edellisen puolustajan tyyppi vaikea yläosa. ”

Katso nyt kymmenen parhainta 4×4 -arvoa saadaksesi nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *