Ford B-Max vs Vauxhall Meriva


Ford B-Max on yksi kaikkien aikojen innovatiivisimmista MPV: stä, mutta tässä luokassa on paljon muita luovia autoja-heidän joukossaan Vauxhall Meriva.
Laitoimme kaksi vierekkäin nähdäksemme, mikä voittaa avaruuskilpailun. Avaa kaikki ovet ja näet heti, mikä tekee B-Maxista niin erityisen. Toisin kuin Meriva (joka käyttää Opel-merkkejä kuvistamme), siinä ei ole B-pylvästä, joka luo noin 1,5 metrin suuren aukon-parhaiten asentaa lastenistuimia ja ohittaa esineitä matkustamon läpi.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kyllä, Merivan takaovi on fiksu, mutta B-Maxin B-pylväöttömä muotoilu on paljon parempi. Fordin takaovi myös liukuu, jolloin saadaan sisään ja ulos tiukissa tiloissa helppoa.
Mutta entä suora tila? Tässä asiat tulevat hiukan lähemmäksi, ja molemmat autot käyttävät tarpeeksi jalkaa ja päätilaa viiden korkean aikuisen istuimeen. Käynnistystila on alue, jolla Meriva voitti: Siinä on 79 litraa paljon enemmän tilaa kuin B-Max istuimet paikoillaan 397 litraa.
Silti se on tapa, jolla Vauxhall hyödyntää sisätilaa, joka osoittaa, kuinka paljon ajattelua on mennyt muotoiluun. Takaistuimet liukuvat edestakaisin erikseen, kun taas keskimmäinen istuin voidaan taittaa ja käyttää käsinojaa ulkomaille.
Molemmat autot antavat takaistuimien taittaa täysin tasaisesti yhdellä helpolla liikkeellä, ja myös molempien mallejen etuistuin taittaa eteenpäin, jotta omistajat voivat kuljettaa pitkiä kuormia.
Kun se liittyy moottoreihin, B-MAX: n suuret uutiset ovat kolmisylinterinen 1,0 litran turbobensiinimoottori, joka tuottaa 118 hevosvoimaa. Lähin Vauxhall käyttää on 1,4 litran turbo 118 hevosvoiman kanssa, ja se seuraa juoksevia kustannuksia-säteilee 143 g/km hiilidioksidia ja palauttaen 47,9mpg Fordin upeaan 114g/km ja 57,7mpg.
B-Max voittaa myös arvon. Titanium 1.0 EcoBoost -malli on 18 195 puntaa; Aktiivisen spesifisen 1,4T Meriva maksaa 18 100 puntaa, mutta se kaipaa lämmitettyjä istuimia ja automaattisia valoja ja pyyhkimiä, jotka ovat Fordin vakiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *