Citroen C4 -laite, joka on asetettu palauttamaan


Citroen, todennäköisesti noudattaa viimeisintä, tarkistettua C4 -kaktusaan VW Golf- ja Ford Focus -kilpailun valtavirran kilpailijaan, yrityksen johtaja on ehdottanut.
Ranskalainen valmistaja pudotti viime vuonna hitaasti myyvän, ultrakonservatiivisen C4-luukun, samoin kuin toivoen, että pian myytävänä oleva C4-kaktus tulee olemaan golfin, Focus- ja Vauxhall Astra -tapahtuman kanssa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Toimitusjohtaja Linda Jackson on kuitenkin tunnustanut automaattisen paljastavan, että uudelleen sijoitettu C4-kaktus on ”siirtymävaihe”, samoin kuin myöntää, että keskipitkän tai pidemmän aikavälin, Citroen todennäköisesti palaa takaisin todelliseen C-segmentin kokoiseen autoon, jopa jopa Jos se ei ole niin perinteinen kuin lähtevä C4. Erityinen kuvamme esittelee auton ulkoasua, vaikka Jackson on vihjannut, että yritys suhtautuu äärimmäiseen lähestymistapaan.
• Parhaat viistoperät myytävänä juuri nyt
”C-segmentti, samoin kuin tällainen ajoneuvo-rutiininomainen C4-viistoperä-ovat meille erittäin tärkeitä. Joten kun tulemme uusien ajoneuvojen korvaamiseen, tuomme C4: n korvaamisen eräänlaisen ”, Jackson sanoi. ”En väitä, että aiomme päästä eroon kaktuksesta, mutta esittelemme uuden C-segmentin auton.
”Se on alalla, mutta se ei ole perinteinen. Se ei välttämättä ole C4 -kaktus. Ajan kehittyessä siirrymme takaisin siihen, mitä soitamme ydinsuunnittelustrategiaamme, jolla on C-segmentin auto. C4 -kaktus on siirtymävaihe; Saatat nähdä sen niin. Se on käytännöllinen menetelmä tämän tekemiseen. ”
Jackson hylkäsi konseptin, jonka mukaan Citroenin kaktusperiaatteet – jotka otettiin käyttöön ideassa ja silloin C4 -kaktuksessa – kastellaan sekä ajan myötä. “Pidän edelleen alkuperäisestä C4 -kaktuksesta, koska se on tarjonnut meille niin paljon inspiraatiota”, hän sanoi.
Citroen näki maailmanlaajuisen myynnin laskun vuonna 2017 pääasiassa Kiinan merkittävän laskun ansiosta, jossa vahvemmat alueelliset tuotemerkit ja maastoauton puute yrityksen kokoonpanossa johtivat syksyn lähes 48 prosenttia. Jackson uskoo kuitenkin, että C3 Aircrossin ja välittömän C5 Aircrossin saapuminen voi kuitenkin saada Citroenin takaisin raiteilleen.

Hän ehdotti myös, että jopa 10 prosenttia Citroenin myynnistä on Internetissä vuoteen 2021 mennessä, ja lisää: ”Voinko kuvitella pistettä, jossa katsot autoja ja kuorma -autoa verkossa, määritä se, pelata ympäri väriä ja vaihtoehtoja, sitten sitten Mene jälleenmyyjään koskettamaan ja tuntemaan auto, testaa se ja tilaa sitten [takaisin] kotona? Kyllä voin.”
Napsauta täällä saadaksesi kaikki viimeisimmät uudessa 2018 Citroen C4 -kaktuksessa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *