Mercedes A45 AMG


Mercedes on paljastanut A45 AMG: n, 355 hevosvoiman kuuman luukun lyöntillä Porsche 911: n voittamiseksi valoista, mutta puolet hinnasta.
Toisin kuin kaikki muut AMG-mallit, jotka käyttävät tällä hetkellä joko V8: ta tai V12: ta, uudessa A45 AMG: ssä on nelisylinterinen 2,0 litran turbo. 355 hevosvoiman moottorilla on kaikkien tuotanto-autojen korkein hevosvoiman litrinen hahmo, ja AMG: n käsin rakentaa sen käsin.

Autossa on myös uusi AMG 4MAtic nelipyöräinen järjestelmä ja seitsemän nopeuden automaattivaihteisto ja raketit 0-62 mph vain 4,6 sekunnissa. Se on puoli sekuntia nopeammin kuin manuaalinen BMW M135i -viistoperä ja vain kymmenesosa hitaammin kuin C63 AMG.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mutta vaikka suorituskyky voi olla ottelu 6,3 litran V8 C-luokalle, AMG-mallit koskevat yhtä paljon melua kuin kiihtyvyyttä. Turboahdettu nelisylinteri ei ole luonnollisesti moottorien viritettävin, mutta Mercedes on asentanut AMG-urheilun pakokaasun auttaakseen luomaan jonkin verran kuulusaalaa.
A45 AMG: n mukana tulee myös uusi urheilujousitus ja nopeusherkkä AMG-ohjaus käsittelyn parantamiseksi, ja ESP-järjestelmä voidaan vaihtaa kolmen tiodin välillä: ON, Sport ja POIS. Siellä on myös käyrän dynaaminen avustustila, joka voi jarruttaa yksittäisiä pyöriä alijäämän vähentämiseksi.
AMG: n uusi tavaramerkki kaksipalkki säleikkö on yksi säätö, joka erottaa A45: n tavanomaisesta A-luokasta. Siellä on myös paksu vartalo, takaosa hajotin, jotkut kevyet seokset ja kaksi kromipinnoitua pakokaasua. Sisustus saa urheilupaikat viimeistelty faux-nahkaan punaisella ompelemalla. Kaikissa ilma -aukkoissa on myös punaisia ​​turvavyöjä ja punaisia ​​kohokohtia.
Mercedes tarjoaa myös erilaisia ​​muotoilu- ja suorituskykypäivityksiä. Niiden joukossa on aerodynamiikkapaketti, jossa on suuri takaspoileri ja isompi etujakaja. Siellä on myös tiukempi AMG -suorituskyvyn jousitus.
Huolimatta superautojen yhdistämisestä, Mercedes väittää vaikuttavan talouden 40,9mpg ja hiilidioksidipäästöt, jotka ovat 161 g/km-se on huomattava parannus C63 AMG: n väittämälle 23,5mpg: lle ja 280 g/km CO2: lle.
A45 AMG on saatavana tilattavaksi pian, ja sen pitäisi maksaa noin 36 000 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *