“Kia on tullut pitkä menetelmä lyhyessä ajassa – minne se menee seuraavaksi?”


Tarkalleen 10 vuotta sitten tällä viikolla, Car Reviso suoritti toiminnon, joka esitteli tuolloin uuden Kia Cee’d -lukijoille. He olivat sopivasti vaikuttuneita, koska heillä oli oikeus olla; Cee’d oli autot ja kuorma -auto, joka aloitti prosessin, joka muutti liiketoiminnan kevyesti pidetystä budjettisuunnitelman tuotemerkistä aitoksi valtavirran kilpailijaksi.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Matka on rehellisesti sanottuna ollut uskomatonta, ja lukemattomat ostajat hämärtyivät hämmästyttävistä harppauksista sekä houkutteleva seitsemän vuoden takuu.
Mutta mihin yritys menee seuraavaksi? Tällä viikolla, täyden vuosikymmenen kuluttua Cee’d -ominaisuudestamme, olemme arvioineet viimeisimmän Kian, uuden Rio Superminin, samoin kuin todellisuudessa se on vähän alhainen. Vaikka se ei ollut täysin hyväksyttävää erikseen, se ei vastannut VW-poloa korkealaatuiseen sekä Suzukin Balenoon arvosta, jolloin vähän kenenkään maasta massamarkkinoilla. Se on luultavasti askel taaksepäin edeltäjästään.
• Hienoimmat kotitalousautot
Saatat ilmoittaa täsmälleen sama myös viimeisimmästä urheilusta. Vaikka viimeistä mallia oli laajalti rakastettu, viimeisimmät autot ja kuorma -auto on paljon vähemmän vallankumouksellinen ja paljon enemmän saatua makua, samanlaisella, vaikkakin vähemmän yhtenäisellä tyylillä.
Mielestäni nämä kaksi autoa ja kuorma -autoa tiivistävät ongelman, jonka Kia nyt kohtaa. Kun se on piirtänyt uusien ostajien laumoja, miten se jatkaa innovointia ja kehittyä vieraantumatta näitä käännynnäisiä?
On myös vielä enemmän ongelmia puuttua; hinta. Kia ei voi enää luottaa siihen, että se piirtää ostajia; Arvioitu Rio oli 16 295 puntaa, noin 1,205 puntaa paljon kalliimpaa kuin sen vieressä oleva polo. Se on vaikea myynti.
Kyllä, takuu vetää ihmisiä aina sisään, samoin kuin stingerin pitäisi ripustaa jonkin verran brändin mainetta, mutta Kia todella tarvitsee perustaa paljon enemmän identiteetti autolleen. Yleisvirran murtaminen oli yksi asia; Oman markkinaraon veistäminen nyt, kun se on, että siellä voi olla hieman kovempi.
Mitä uskot Kian nykyiseen asemaan? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *